Libnet.ro
UNICEF

11:30

Olanda va primi mai multi muncitori romani si bulgari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Olanda va primi mai multi muncitori romani si bulgari

Parlamentul Olandei a votat, cu o vasta majoritate, incetarea, la 1 ianuarie, a regimului restrictiv pentru muncitorii romani si bulgari, in ciuda opiniei publice nefavorabile din aceasta tara, transmite agentia bulgara Novinite. continuă pe Ziarul Bursa

Dezbatere: Cum vad mai multi reprezentanti ai pietei TV, online si de publicitate viitorul media din Romania

Piata media din Romania nu are de ce sa se astepte la schimbari spectaculoase anul viitor, dar pe termen mediu consumul media se va schimba pe masura ce vor ateriza aici jucatori internationali mari din domeniul video la cerere, vor evolua ecosistemele formate in jurul operatorilor de telecomunicatii, iar producatorii locali de continut se vor adapta in fata dominatiei Google/Youtube sau Facebook. Asa arata viitorul media estimat joi de mai multi reprezentanti ai televiziunilor, media online, pietei de publicitate in cadrul conferintei Future of Media.

Mai multi elvetieni, escrocati de trei romani printr-o metoda ingenioasa

Trei romani au inventat o noua metoda de a-i escroca pe elvetienii mai neatenti. Victimele erau invitate intr-o camera inchiriata, pentru a cumpara diferite lucruri. Romanii le propuneau sa-si depuna banii.

Elevii din Romania mai inteligenti decat cei bulgari, mai nepregati decat cei din Ungaria ...

Romania a ocupat o pozitie modesta in cadrul unei evaluari internationale care a testat elevi din 65 de state. Tara noastra s-a plasat partea de jos a clasamentului la matematica, o stiinta despre care se spune ca reflecta cel mai corect capacitatea tinerilor de a urma o forma de educatie dupa liceu. Potrivit celui mai recent studiu PISA privind starea educatiei la nivel mondial, Romania ocupa locul 45 la disciplina matematica, din 65 de tari si economii studiate. Din totalul elevilor .

Viata cu mana pe telecomanda: este tara europeana cu cei mai multi dependenti de televizor

Bulgaria este tara cu cei mai numerosi dependenti de televizor din Europa, intrucat 43% dintre cetatenii acestei tari petrec in medie peste trei ore pe zi in fata micilor ecrane, informeaza dailymail. co. uk, citat de Mediafax .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )