Libnet.ro
UNICEF

00:08

Olguta Vasilescu: N-are nicio sansa initiativa PNL. E o tampenie sa nu lasi oamenii sa aleaga seful CJ

B1 B1,
Olguta Vasilescu: N-are nicio sansa initiativa PNL. E o tampenie sa nu lasi oamenii sa aleaga seful CJ

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, spune ca nu are nicio sansa initiativa PNL de modificare a legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale. Vasilescu sustine acest lucru spunand nu. continuă pe B1

Ce spune Olguta Vasilescu despre initiativa PNL.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, spune ca nu are nicio sansa initiativa PNL de modificare a legii pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale, mai ales ca nu a fost discutata in USL si ca este o tampenie sa nu lasi populatia sa isi aleaga presedintele de consiliu judetean, transmite Mediafax. N-are nicio sansa de izbanda aceasta initiativa, mai ales ca nu a fost discutata in USL. Codul electoral nu se schimba peste noapte, au fost necesari 20 de ani pentru actuala .

Olguta Vasilescu cauta sustinere in Horezu pentru proiectul Craiova capitala culturala europeana

Edilul Craiovei a fost prezent marti in Horezu, capitala ceramicii romanesti, unde a stat de vorba cu olarii si autoritatile publice locale. Lia Olguta Vasilescu a cerut sprijinul valcenilor pentru proiectul Craiova capitala culturala europeana.

Oprisan: Initiativa PNL, proasta si intoarce Romania in trecut.

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, considera ca initiativa PNL de a modifica legea pentru alegerea autoritatilor administratiei publice locale este proasta si ar intoarce Romania in trecut si spune ca, daca vrea sa modifice o lege, PNL trebuie mai intai sa o discute in USL, transmite Mediafax. Oprisan a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX ca legitimitatea alesilor trebuie data de cetateni in mod direct, si nu de politicieni. Consider ca initiativa .

Ce spune seful CJ Harghita, Borboly Csaba, despre initiativa PNL.

Presedintele CJ Harghita, Borboly Csaba UDMR) spune despre initiativa PNL privind modificarea legii administratiei publice locale ca este o solutie tipica pentru partidele mici, care nu au curajul sa-si infrunte adversarii, ci vor sa obtina posturi pe baza intelegerilor de partid, transmite Mediafax. Propunerea PNL este o solutie tipica pentru partide mici, pentru partide care nu au curajul sa se confrunte direct cu adversarii si, astfel, vor sa ajunga la diferite functii, de presedinte al .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )