Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omisiunea reglementarii duratei maxime a arestului la domiciliu este neconstitutionala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Omisiunea reglementarii duratei maxime a arestului la domiciliu este neconstitutionala

Curtea Constitutionala CCR) a decis joi ca dispozitiile articolului 222 din Codul de procedura penala CPP) incalca legea fundamentala, intrucat nu este precizata durata maxima a arestului la domiciliu in procedura de camera preliminara si in cursul judecatii in prima instanta. continuă pe Ziarul Bursa

Decizie CCR: Omisiunea reglementarii duratei maxime a arestului la domiciliu este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a hotarat, joi, ca dispozitiile articolului 222 din Codul de procedura penala CPP) incalca legea fundamentala, intrucat nu este precizata durata maxima a arestului la domiciliu in.

CCR a decis ca articolul din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu este neconstitutional

Curtea Constitutionala CCR) a Romaniei a decis joi ca prevederile articolului 222 din Codul de procedura penala privind durata arestului la domiciliu sunt neconstitutionale, potrivit unui comunicat al CCR.

CCR: Ordonanta prin care s-a modificat Statutul functionarilor publici este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca ordonanta de urgenta a Guvernului numarul 82/2013 pentru modificarea Legii numarul 188/1999 privind Statutul functionarilor publici este neconstitutionala.

CCR a decis ca hotararea in cazul lui Dan Sova este neconstitutionala. Zegrean: Nu dam indicatii, stie Senatul ce trebuie facut (VIDEO)

Curtea Constitutionala a decis ca hotararea in cazul senatorului PSD Dan Sova este neconstitutionala, informeaza B1 TV. Astfel, CCR spune ca hotararea pe care Senatul a luat-o in cazul Sova este in baza un.

VIDEO Curtea Constitutionala: Hotararea Senatului in cazul votului la Dan Sova este neconstitutionala/ Tariceanu: Decizia se va aplica, dar asteptam publicarea motivarii in Monitorul Oficial

Judecatorii Curtii Constitutionale au decis, miercuri, in urma unei sesizari depuse de PNL, ca hotararea Senatului in cazul votului pentru solicitarea DNA de incuvintare a arestarii lui Dan Sova, dat in 25 martie si care a provocat o intreaga saga in Senat, este neconstitutionala. PNL a sesizat, pe 23 aprilie, Curtea Constitutionala, aratand ca Senatul trebuia sa-si asume decizia prin care incuviinteaza ori nu retinerea si arestarea preventiva a senatorului in cauza. Presedintele CCR Augustin Zegrean declarase ca, in cazul in care se va decide ca aceasta hotarare este nevalida trebuie data o alta hotarare, deci sa se reia votul. Pe de alta parte, miercuri, Zegrean a afirmat doar ca Senatul stie ce trebuie sa faca. Ce se poate intampla in continuare: fie se reinterpreteaza rezultatul votului dat pe 25 martie ceea ce ar insemna ca se incuviinteaza cererea de DNA si Dan Sova este arestat preventiv) fie se reia votul.

Avocatul lui Udrea: Arestul la domiciliu este un inceput de normalizare a situatiei juridice a doamnei Udrea

Eliberarea Elenei Udrea din arest si plasarea in arest la domiciliu este un inceput de normalizare a situatiei juridice a doamnei Udrea, a comentat unul dintre apararatorii acesteia, imediat dupa decizia.

Radu Tudor: Arestul la domiciliu este mult mai normal pentru Elena Udrea

Realizatorul emisiunii Punctul de intalnire, Radu Tudor, a explicat ca decizia de plasare a Elenei Udrea in arest la domiciliu este un benefica, probabil pentru mai multe parti. O decizie fericita.

Avocatul Alexandru Chiciu, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Este doar un pas intr-un razboi foarte lung

Alexandru Chiciu, avoctaul Elenei udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca decizia instentei de a inlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu in.

Avocatul Alexandru Chiciu, despre plasarea Elenei Udrea in arest la domiciliu: Este doar un pas intr-un razboi foarte lung (VIDEO)

Alexandru Chiciu, avoctaul Elenei udrea, a declarat joi, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii XPress, de pe B1 TV ca decizia instentei de a inlocui arestul preventiv cu arestul la domiciliu in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2241 seconds )