Libnet.ro
UNICEF

23:30

Omniasig: Mostenitorii celor decedati in urma prabusirii elicopterului SMURD vor primi 50.000 euro/persoana

B1 B1,
Omniasig: Mostenitorii celor decedati in urma prabusirii elicopterului SMURD vor primi 50.000 euro/persoana

Mostenitorii pilotilor si personalului medical decedati in urma prabusirii elicopterului SMURD vor primi despagubiri de 50. 000 euro/persoana, iar Inspectoratul General de Aviatie al MAI va incasa 5,42 milioane. continuă pe B1

Logodnicul asistentei care a murit in urma prabusirii elicopterului SMURD: Procedura in situatii de genul acesta este total gresita

Cristian Ciortan, logodnicul asistentei medicale Gabriela Camelia Harton, a vorbit la Antena 3 despre pierderea iubitei sale si despre modul in care au intervenit autoritatile in operatiunea de salvare. Un .

Nicolae Banicioiu: Medicul salvat in urma prabusirii elicopterului SMURD se afla la terapie intensiva. Prognosticul este rezervat

MinistrulSanatatii, Nicolae Banicioiu, a declarat pentru B1 TV, luni seara, ca medicul salvat in urma prabusirii unui elicopter SMURD in laculSiutghiol se afla la terapie intensiva. Victima.

Noi imagini de la locul prabusirii elicopterului SMURD: Pompierii se chinuie sa porneasca o barca cu motor

Noi imagini de la locul prabusirii elicopterului SMURD au fost publicate pe internet. O inregistrate video facuta de un martor si publicata de Digi24 arata cum pompierii de la ISU Dobrogea de chinuie sa.

UPDATE: Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol. Pilotii SMURD nu pot avea sub 1000 ore de zbor

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.

Anuntul lui Arafat dupa prabusirea elicopterului SMURD in lacul Siutghiol

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, luni seara, ca, in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, toate elicopterele SMURD de la serviciile din tara vor fi oprite la sol pana se va stabili ca e sigur sa se zboare cu ele.

Raed Arafat, despre prabusirea elicopterului SMURD: O persoana se afla sub resuscitare, trei sunt disparute

Secretarul de stat in MAI, Raed Arafat, a precizat luni, pentru B1 TV, ca o singura persoana a fost salvata in urma prabusirii elicopterului SMURD in lacul Siutghiol, in timp ce celelalte trei persoane sunt.

UPDATE ISU Dobrogea: Motorul primei barci ajunse la Lacul Siutghiol nu a pornit, pompierii au folosit vaslele/ Martor ocular: Victima a fost adusa la mal de un pescar si nu de pompierii militari/ Asistenta data disparuta in urma prabusirii elicopterului

Interventia la locul accidentului aviatic de la Constanta a fost facuta la 15 minute de la primirea apelului la 112, primele echipe ajungand acolo cu o barca pneumatica al carei motor nu a pornit, astfel ca, pentru a nu pierde timpul, pompierii au folosit vaslele, a declarat purtatorul de cuvant ISU Dobrogea, Anca Chiritescu, potrivit Mediafax. Potrivit sursei citate, primul echipaj a ajuns la fata locului cu o barca pneumatica cu motor, al carei motor nu a pornit insa, astfel ca pompierii au decis, ca sa nu piarda vremea, sa foloseasca vaslele pentru a ajunge la locul unde se presupunea ca s-a prabusit elicopterul. UPDATE Ora 22:45 Martorul tragediei aviatice de la lacul Siutghiol a relatat, pentru corespondentul Realitatea TV, ca prima victima gasita, din cele patru ale tragediei aviatice, doctorita Laura Vizireanu, a fost adusa la mal de un pescar cu o barca cu motor si nu de pompierii militari, informeaza Realitatea TV.

50.000 de euro - atat a costat viata persoanelor decedate in elicopterul SMURD

Mostenitorii pilotilor si personalului medical decedati in urma prabusirii elicopterului SMURD vor primi despagubiri de 50. 000 euro/persoana, iar Inspectoratul General de Aviatie al MAI va incasa 5,42 milioane de euro in urma pierderii aeronavei, a.

Parchetul Militar a deschis dosar penal dupa prabusirea elicopterului SMURD in Siutghiol

Parchetul Militar a deschis un dosar penal ca urmare a prabusirii elicopterului SMURD in Lacul Siutghiol, luni dupa-amiaza. Un elicopter SMURD cu patru persoane la bord s-a prabusit, luni dupa-amiaza, in judetu.

Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul prabusirii elicopterului SMURD

Un elicopter cu echipe de salvatori din Bucuresti se indreapta spre locul accidentului aviatic din judetul Constanta, vicepremierul Gabriel Oprea solicitand, totodata, interventia de urgenta a scafandrilor.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )