Libnet.ro
UNICEF

12:00

Omniasig: Vom onora obligatiile ce decurg din asigurarile incheiate pentru avionul prabusit in Apuseni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Omniasig: Vom onora obligatiile ce decurg din asigurarile incheiate pentru avionul prabusit in Apuseni

Omniasig VIG confirma ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in accidentul din 20 ianuarie, de raspundere civila fata de terti si de asigurare de accidente a personalului navigant si a pasagerilor, sunt. continuă pe Wall-Street Ro

Omniasig da asigurari ca va onora obligatiile in urma accidentului aviatic din Apuseni.

Omniasig VIG isi va onora obligatiile care decurg din politele de asigurare incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru avionul implicat in accidentul din Apuseni si infirma informatiile contrare aparute in presa, relateaza Mediafax. Ominiasig confirma faptul ca cele doua polite incheiate cu Scoala Superioara de Aviatie Civila pentru aeronava implicata in tragicul accident din 20 ianuarie sunt valide si in vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasiguratori de prestigiu de .

Omniasig isi va onora obligatiile

Omniasig Vienna Insurance Group VIG) confirma, intr-un comunicat trimis astazi redactiei, ca politele de raspundere civila fata de terti si de asigurare a accidentelor cu personal si pasageri, incheiate cu scoala Superioara de Aviatie pentru aeronava implicata in accidentul din 20 ianuarie, sunt valide.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )