Libnet.ro
UNICEF

16:00

OMT catre Romania: Puteti atrage mai multi turisti straini prin produse noi si promovare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
OMT catre Romania: Puteti atrage mai multi turisti straini prin produse noi si promovare

Romania este o tara cu multe atuuri, de la resurse naturale la oameni calzi, insa pentru cresterea turismului si atragerea mai multor turisti este nevoie de dezvoltarea de produse turistice si de o mai buna promovare, care sa depaseasca granitele. continuă pe Wall-Street Ro

BAC 2013 Ultimul examen: cei mai multi candidati la bacalaureat au ales proba la Biologie

Absolventii de liceu care sustin Bacalaureatul 2013 au inceput proba la alegere a profilului si specializarii, ultimul examen din sesiunea iunie-iulie a BAC-ului. Examenul a inceput la ora 9:00 si dureaza 3 ore. Cei mai multi candidati au ales disciplina Biologie pentru proba scrisa. Aproximativ 67. 700 de absolventi de liceu vor da examen la aceasta disciplina, scrie Mediafax.

Iasi, judetul cu cei mai multi tineri din tara

Clasamentul celor mai tinere judete din Romania este condus de Iasi cu o pondere a tinerilor sub 24 de ani de 33,86% in populatia totala a judetului 772. 348), urmat de alte trei judete din regiunea Moldovei, si anume Suceava, Vaslui si.

TOP: companiile care dau de munca celor mai multi romani

Cei mai mari 10 angajatori din Romania au cumulat anul trecut circa 170. 000 de angajati, cifra in scadere fata de 2011, dupa ce majoritatea companiilor si-au redus personalul. Iata care au fost in 2012 companiile cu cei mai muti salariati,conform.

Romania - tara cu cei mai multi specialisti in istorie

Daca exista pe lumea asta ceva cu care fiecare dintre noi se lauda, sunt cunostiintele si analizele in materie de istorie. Nu veti auzi multa lume contrazicand parerile specialistilor in materie de, sa spunem, starea vremii sau migratia pasarilor. in privinta istoriei insa, cati romani, atatea pareri.

Care sunt judetele cu cei mai multi si cei mai putini locuitori

Cele mai mari judete, cu exceptia Municipiului Bucuresti, care are 1,88 milioane de locuitori, sunt Iasi, Prahova si Cluj, in timp ce la polul opus, judetele cu cei mai putini locuitori sunt Covasna, Tulcea si Salaj, potrivit rezultatelor definitive.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )