Libnet.ro
UNICEF

10:30

OMV Petrom investeste 365 milioane de euro pentru a mari productia de gaze din judetul Gorj

Hotnews Hotnews,
 OMV Petrom investeste 365 milioane de euro pentru a mari productia de gaze din judetul Gorj

OMV Petrom are in derulare trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, informeaza compania printr-un comunicat de presa. Cele trei proiecte au o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite. Investitiile din ultimii ani au transformat judetul Gorj in regiunea cu cea mai mare productie de gaze din portofoliul OMV Petrom, sustine compania. continuă pe Hotnews

OMV Petrom investeste aproape 365 milioane euro in productia de gaze din Gorj

OMV Petrom prezinta trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, cu o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite, arata un comunicat remis azi redactiei.

IAR Brasov vrea sa atraga de pe bursa 12 milioane euro pentru modernizarea productiei

Compania de stat pentru reparatii si mentenanta aeronavelor IAR Brasov IARV) ar putea atrage de pe bursa de la Bucuresti 11-12 milioane de euro pentru modernizarea si achizitia unor utilaje, daca va deveni furnizor pentru noua fabrica pe care Airbus Helicopters o va construi in judetul Brasov.

Investitiile OMV Petrom maresc productia de gaze din judetul Gorj

OMV Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, prezinta trei proiecte majore de investitii din judetul Gorj, cu o valoare cumulata de aproximativ 365 milioane de euro, din care 310 milioane de euro au fost deja investite,.

Romanii cheltuie aproape 300 de euro pentru vacanta de vara

Romanii aloca in jur de 291 de euro pentru cheltuieli de vacanta, aproape 50% din veniturile lunare familiale 49,7%), in timp ce media europeana este de 47,2%, potrivit unui studiu realizat in 17 tari europene de Ferratum Grup, furnizor de imprumuturi.

Surse: Germania ar lua in calcul o iesire a Greciei din zona euro pentru 5 ani

Potrivit unei surse europene, Germania ia in calcul iesirea Greciei din zona euro pentru o perioada de cinci ani, daca aceasta nu-si va ameliora propunerile de reforme, informeaza AFP, citata de Agerpres. Exista.

BNR: Balanta de plati a Romaniei a inregistrat, in perioada ianuarie - mai 2015, un deficit de 312 milioane de euro. Datoria externa totala a scazut cu 3 510 milioane euro

Balanta de plati a Romaniei a inregistrat, in perioada ianuarie - mai 2015, un deficit de 312 milioane de euro, in scadere cu 26,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, informeaza, marti, Banca.

Ministrul Agriculturii anunta investitii de 550 milioane euro in reteaua de irigatii

Romania va avea pana in 2020 o retea secundara de irigatii, care va acoperi circa 750. 000 de hectare, dupa investitii de aproximativ 550 de milioane de euro, din care 370 de milioane de euro reprezinta fonduri europene, a declarat ministrul.

Varoufakis: Germania vrea excluderea Greciei din zona euro pentru a intimida Franta

Yanis Varoufakis, fostul ministru grec de Finante, a declarat ca Germania vrea sa excluda Grecia din uniunea monetara pentru a intimida Franta si pentru a o face sa accepte modelul sau al unei zone euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.232 seconds )