Libnet.ro
UNICEF

14:00

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal:

Adevărul Adevărul,
ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal:

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea. continuă pe Adevărul

ONG-urile ii cer presedintelui sa nu promulge legea care modifica Codul Penal: Elimina Romania din randul democratiilor

Mai multe ONG-uri au reactionat prompt la modificarile care au fost facute ieri de parlamentari la Codul Penal. Organizatiile semnatare protesteaza fata de practicile adoptate de Parlament si cer paresedintelui Traian Basescu sa nu promulge legea.

ONG-uri: Insulta si calomnia, reintroduse clandestin in Codul Penal.

Cateva ONG-uri au sesizat ca insulta si calomnia au fost reintroduse clandestin in Codul Penal prin proiectul de lege aprobat marti de Camera Deputatilor si ii cer presedintelui sa nu promulge legea. APADOR-CH, ActiveWatch, Asociatia pentru Tehnologie si Internet si Centrul pentru Jurnalism Independent arata, intr-un comunicat de presa, ca un proiect de lege vechi din noiembrie 2011 propunea abrogarea unui singur articol din Codul Penal, respectiv articolul 74 indice 1, insa el a fost .

ONG-uri din Romania scriu CE: E nevoie de un mecanism de evaluare suplimentar MCV.

La initiativa Institutului pentru Politici Publice, un grup de ONG-uri au adresat, miercuri, o scrisoare oficialilor Comisiei Europene in care sustin ca statul de drept se afla sub asediu in Romania. ONG-urile cer Comisiei Europene, in urma modificarilor aduse marti Codului penal, stabilirea unui nou mecanism, suplimentar MCV, pentru a obliga Romania sa respecte regulile UE. Va adresam aceasta scrisoare pentru a va informa ca puciul impotriva statului de drept din Romania, inceput in vara .

Vrea USL sa scape de ONG-urile care nu ii canta in struna?

Eurodeputatul PDL Monica Macovei este de parere ca organizatiile non-guvernamentale ONG) risca sa fie considerate ilegale daca Parlamentul adopta proiectul de reglementare a activitatii de lobby, elaborat acum trei ani de PSD, arata un comunicat de presa trimis astazi redactiei.

USL vrea sa treaca in regim de urgenta trei legi controversate: legea lobby-ului, legea amnistierii si legea care da puteri majore Camerei de Comert

USL vrea sa adopte in regim de urgenta trei legi cu miza enorma: legea lobby-ului propusa de pesedistul Constantin Nita in 2010, legea amnistierii initiata de Madalin Voicu si Nicolae Paun, precum si legea care extinde atributiile Camerei De Comert, condusa de Mihai Vlasov, un apropiat al PNL. Celei trei initiative legislative se afla in stadiul final si asteapta raportul de la Comisia Juridica din Camera Deputatilor. Surse parlamentare au declarat pentru HotNews. ro ca deputatii juristi au ca sarcina sa dea aviz favorabil luni seara pentru cele trei intiative legislative astfel incat acestea sa intre la vot final marti in plenul Camerei Deputatilor. Vezi in articol mai multe detalii despre cele proiecte controversate.

Traian Basescu trimite spre reexaminare legea care desfiinteaza Comitetul National de Initiativa

Presedintele Traian Basescu a retrimis luni Parlamentului, spre reexaminare, legea de aprobare a ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 58/2013 prin care s-au luat o serie de masuri cu privire la camerele agricole.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )