Libnet.ro
UNICEF

14:30

ONU: SUA vrea o rezolutie privind mobilizarea impotriva Ebola

România Liberă România Liberă,
ONU: SUA vrea o rezolutie privind mobilizarea impotriva Ebola

Statele Unite au prezentat marti celor 14 parteneri din cadrul Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezolutie destinat mobilizarii guvernelor contra raspandirii ingrijoratoare a epidemiei de Ebola. continuă pe România Liberă

ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola, aproape dublul fondurilor deja solicitate in acest scop

Seful operatiunilor umanitare ale ONU, Valerie Amos, a declarat, marti, la Geneva, ca Natiunile Unite au nevoie de un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, aproape dublul fondurilor.

ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola

Natiunile Unite au cerut marti la Geneva aproape un miliard de dolari 773 milioane de euro) pentru a lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, aproape dublul fondurilor deja solicitate, relateaza Agerpres.

Organizatia Natiunilor Unite cere un miliard de dolari pentru lupta impotriva Ebola

Organizatia Natiunilor Unite a cerut marti apoximativ un miliard de dolari pentru a lupta impotriva virusului Ebola in Africa de Vest, aproape dublu fata de fondurile solicitate in urma cu o luna de zile, scrie AFP. ONU are nevoie de un miliard de dolari, a declarat coordonatorul ONU pentru virusul Ebola, Dr David Nabarro. Este o provocare financiara uriasa, a recunoscut responsabilul pentru operatiunile umanitare, Valerie Amos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )