Libnet.ro
UNICEF

16:15

Operatia lui Helmuth Duckadam, un succes. Medicii au reusit sa-i salveze si viata si bratul drept

Antena3 Antena3,
Operatia lui Helmuth Duckadam, un succes. Medicii au reusit sa-i salveze si viata si bratul drept

Operatia lui Helmuth Duckadam s-a incheiat, marti seara, iar medicii spun ca totul a decurs foarte bine. Printr-o interventie delicata, acestia au reusit sa-i salveze fostului portar si viata si bratul. continuă pe Antena3

Operatia lui Helmuth Duckadam, incheiata cu succes, dupa aproape noua ore

Operatia la care a fost supus presedintele de onoare al FC Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, s-a incheiat cu succes, dupa aproape noua ore, anunta Mediafax. Interventia chirurgicala a vizat eliminarea.

Helmuth Duckadam este operat la Spitalul Floreasca.

Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, a fost dus, marti, in jurul orei 11. 00, in sala de operatii, pentru a fi supus interventiei chirurgicale de eliminare a cheagurilor de sange de pe artera bratului drept si introducere a unei grefe pe portiunea de artera subtiata, potrivit Mediafax. Operatia la care va fi supus Helmuth Duckadam de catre medicii de la Spitalul Floreasca din Capitala a fost programata initial pentru luni, dar pentru ca au fost descoperite noi leziuni in urma .

Helmuth Duckadam, operat la Spitalul Floreasca. Interventia a durat noua ore

Operatia la care a fost supus, marti, presedintele de onoare al FC Steaua Bucuresti, Helmuth Duckadam, s-a incheiat cu succes, dupa aproape noua ore, au declarat, pentru Mediafax, reprezentantii Spitalului Floreasca din Capitala.

Medicii iau in calcul o noua operatie pentru Helmuth Duckadam, in cursul zilei de marti, dupa ce i-au descoperit noi leziuni

Medicii au descoperit noi leziuni in cazul presedintelui FC Steaua, Helmuth Duckadam, luand in calcul o posibila interventie chirurgicala marti, in functie de evolutia starii acestuia, transmite Mediafax.

Helmuth Duckadam este operat in aceste momente

Helmuth Duckadam este supus marti dimineata unei interventii chirurgicale la bratul drept. Presedintele de onoare al clubului Steaua Bucuresti este operat de medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca.

Helmuth Duckadam ar putea fi operat luni pentru a-i fi extirpat anevrismul care ii deformeaza bratul drept

Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, ar putea fi operat luni, de medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, informeaza postul B1.

Helmuth Duckadam ar putea fi operat, luni, de medicul Serban Bradisteanu

Presedintele de onoare al FC Steaua, Helmuth Duckadam, ar putea fi operat luni de medicul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, fostul portar fiind internat in 19.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )