Libnet.ro
UNICEF

10:30

Operatiunile de cautare a avionului FANTOMA al Malaysia Airlines au fost reluate

Antena3 Antena3,
Operatiunile de cautare a avionului FANTOMA al Malaysia Airlines au fost reluate

Operatiunile de cautare a avionului Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, suspendatate marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au fost reluate miercuri dimineata, in largul Oceanului. continuă pe Antena3

Operatiunile de cautare a avionului Boeing 777 al Malaysia Airlines au fost reluate

Operatiunile de cautare a avionului Boeing 777 apartinand companiei Malaysia Airlines, suspendate marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au fost reluate miercuri dimineata, in largul Oceanului Indian, informeaza AFP.

Operatiunile de cautare a avionului Malaysia Airlines, reluate in largul Oceanului Indian

Autoritatile au reluat operatiunile de cautare a avionului Boeing 777 apartinand Malaysia Airlines miercuri, acestea fiind suspendate marti din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. Cautarile se vor.

Un avion Malaysia Airlines, nevoit sa aterizeze din cauza unor probleme electrice.

Un avion Malaysia Airlines care efectua o cursa Kuala Lumpur-Seul a fost nevoit sa aterizeze luni dimineata pe aeroportul din Hong Kong din cauza unor probleme electrice, a anuntat compania, in contextul in care un Boeing al acesteia cu 239 de persoane la bord este dat disparut, relateaza AFP, citata de Mediafax. Zborul MH066 a fost deviat catre Hong Kong din cauza unei pene la un generator care furniza electricitate avionului de tip Airbus A330-300, a anuntat Malaysia Airlines intr-un .

Cum a descoperit compania britanica Inmarsat ultima pozitie a avionului Boeing 777 Malaysia Airlines

Guvernul malaezian a ajuns la concluzia ca, pe baza analizei prin satelit prezentata de compania britanica Inmarsat, zborul MH370 s-a prabusit in Oceanul Indian si nici un pasager nu a supravietuit, informeaza The Telegraph. Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian, a anuntat luni premierul Malaeziei, citat de AFP.

Tatal unei victime din avionul disparut in Oceanul Indian a depus plangere impotriva Malaysia Airlines si Boeing

O firma americana de avocatura a depus plangere impotriva Boeing si Malaysia Airlines, in numele tatalui unuia dintre pasagerii aflati la bordul zborului disparut fara urma din data de 8 martie. Firma de.

Rudele celor disparuti in zborul Malaysia Airlines, protest in fata ambasadei Malaeziei din Beijing (VIDEO)

Aproximativ 200 de chinezi, rude ale celor aflati la bordul zborului 370 Malaysia Airlines au protestat marti dupa-amiaza in fata ambasadei Malaeziei din Beijing. Potrivit presei locale, mai multi chinezi au.

VIDEO UPDATE Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian - premierul Malaeziei

Aeronava Boeing 777 a Malaysia Airlines a cazut in Oceanul Indian, a anuntat luni premierul Malaeziei, citat de AFP. Cu regret si adanca tristete trebuie sa va informez ca, in conformitate cu aceste date noi, zborul MH370 a ajuns in sudul Oceanului Indian, a declarat Najib Razak.

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-a prabusit; nu exista supravietuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, nu exista supravietuitori, anunta autoritatile.

Avionul Boeing 777 al Malaysia Airlines s-a prabusit. Nu exista supravietuitori

Avionul Boieng 777 al companiei Malaysia Airlines deviase de la traiectorie, nu exista supravietuitori, anunta autoritatile.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )