Libnet.ro
UNICEF

00:08

Operatiunile militare contra teroristilor ISIS au costat pana acum 424 milioane de dolari

Antena3 Antena3,
Operatiunile militare contra teroristilor ISIS au costat pana acum 424 milioane de dolari

Statele Unite ale Americii si tarile membre ale coalitiei au cheltuit pana in prezent 424 milioane de dolari, pentru a lupta impotriva organizatiei teroriste Statul Islamic in Irak si Siria ISIS), a declarat. continuă pe Antena3

Maestra de balet Petal Miller-Ashmole: Pana acum Romania era un secret, nimeni nu vorbea despre ea. Am venit sa vad ce se intampla iar reactia mea a fost: Dumnezeule!

A venit in Romania pentru ca voia sa vada ce se intampla cu Baletul National Roman, pana nu demult un secret al lumii dansului, iar reactia a fost Dumnezeule!, povesteste maestra de balet si coregrafa Petal Miller-Ashmole. Schimbarile de pe scena artistica bucuresteana, petrecute odata cu venirea lui Johan Kobborg - un coregraf cu un pedigree foarte mare care aduce cu sine o viziune, un standard ridicat si un repertoriu bun - si a Alinei Cojocaru, bijuteria dansului romanesc, au suscitat interes, anuntand un lucru care nu se intampla prea des: intrarea unei noi companii de balet pe scena globala. Am vorbit cu Petal Miller-Ashmole la finalul unui masterclass sustinut in Bucuresti. Micuta de statura, fina si discreta, asa cum te-ai astepta de la o balerina clasica prin definitie, se misca cu repeziciune printre studenti - cei mai multi dintre ei cu un cap mai inalti decat ea - le explica, le corecteaza pozitiile cand e cazul si nu se fereste sa arate chiar ea cum se executa o pirueta sau o anumita miscare. Citeste interviul integral pe SmartWoman. ro.

Pentagon: Coalitia internationala a cheltuit pana acum 424 milioane de dolari pentru lupta cu Statul Islamic

Statele Unite ale Americii si tarile membre ale coalitiei internationale au cheltuit pana in prezent 424 milioane de dolari pentru lupta impotriva gruparii Statul Islamic, a anuntat purtatorul de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )