Libnet.ro
UNICEF

13:00

Opozitia din Ucraina cere alegeri prezidentiale si legislative anticipate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opozitia din Ucraina cere alegeri prezidentiale si legislative anticipate

Opozitia din Ucraina a reiterat, astazi, apelul privind demisia presedintelui Viktor Ianukovici si convocarea alegerilor prezidentiale anticipate. continuă pe Ziarul Bursa

Opozitia din Ucraina cere alegeri prezidentiale si legislative anticipate.

Opozitia din Ucraina a reiterat, sambata, apelul privind demisia presedintelui Viktor Ianukovici si convocarea alegerilor prezidentiale anticipate. Iulia Timosenko a lansat un apel la organizarea de manifestatii pentru inlaturarea de la putere a dictaturii presedintelui Viktor Ianukovic Revendicarile sunt demisia ministrului de Interne, o ancheta privind violentele fortelor de ordine, convocarea de alegeri legislative si prezidentiale anticipate, a declarat Arseni Iateniuk, un lider al .

Opozitia din Ucraina cere DEMISIA presedintelui si alegeri prezidentiale anticipate

Opozitia din Ucraina a reiterat, sambata, apelul privind demisia presedintelui Viktor Ianukovici si convocarea alegerilor prezidentiale anticipate, informeaza AFP, conform Mediafax. Revendicarile sunt demisia.

VIDEO UPDATE Protestele au continuat la Kiev: Ciocniri violente sambata dimineata intre jandarmi si protestatari/ Opozitia pro-europeana cere demisia lui Ianukovici si alegeri prezidentiale anticipate

Fortele de ordine au evacuat cu brutalitate, sambata dimineata devreme, manifestantii care au ramas in centrul Kievului dupa protestele de vineri seara, ranind zeci de persoane, dupa ce opozitia din Ucraina a facut apel la inlaturarea puterii lui Viktor Ianukovici, relateaza AFP. UPDATE Opozitia pro-europeana cere alegeri prezidentiale anticipate si plecarea de la putere a presedintelui Viktor Ianukovici, a anuntat unul dintre liderii sai sambata, dupa dispersarea violenta. Reprezentantii opozitiei vor avea o intalnire cu ambasadorii statelor UE.

Vilnius: Ucraina cere intalnire de urgenta cu UE si Rusia. ...

Chiar inainte de a incepe, Summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius este marcat de un nou gest diplomatic al Ucrainei. Potrivit unor surse oficiale, Kievul a solicitat o intalnire de urgenta in trei, UE-Rusia-Ucraina, dupa ce acum cateva zile presedintele Ianukovici a anuntat ca tara sa suspenda pregatirile pentru semnarea Acordului de Asociere. Gestul a generat proteste de amploar pe strazile Kievului. Problema majora din discutiile UE-Ucraina de pana acum a constituit-o situatia .

Vilnius: Ucraina cere intalnire cu UE si Rusia. ...

Chiar inainte de a incepe, Summit-ul Parteneriatului Estic de la Vilnius este marcat de un nou gest diplomatic al Ucrainei. Potrivit unor surse oficiale, Kievul a solicitat o intalnire de urgenta in trei, UE-Rusia-Ucraina, dupa ce acum cateva zile presedintele Ianukovici a anuntat ca tara sa suspenda pregatirile pentru semnarea Acordului de Asociere. Gestul a generat proteste de amploare pe strazile Kievului. Problema majora din discutiile UE-Ucraina de pana acum a constituit-o situatia .

La viitoarele alegeri prezidentiale, Viktor Ianukovici poate fi batut de liderul opozitiei, Vitali Kliciko

Rating-urile presedintelui in exercitiu Viktor Ianukovici si a liderului partidului de opozitie UDAR, Vitali Kliciko, practic s-au egalat, potrivit rezultatelor sondajului de opinie realizat de Institutul International de Sociologie din Kiev.

Pandurii pierde si returul din Ucraina, 4-1 cu Dnepr

Fara Nicoara, Matulevicius, Paul Anton si Erico in lotul deplasat in Ucraina, doar pentru a numi cativa jucatori indisponibili, si doi juniori pe banca de rezerve, Pitian si Danaricu, Pandurii nu a putut tine unui adversar vizibil mai puternic, scor final 4-1. Singurul gol al gorjenilor a fost inscris de brazilianul Eric, in urma unei lovituri de la 11 metri. In celalalt meci al grupei, Fiorentina a remizat alb la Pacos Fereira.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )