Libnet.ro
UNICEF

09:30

Opozitia ucraineana cere demisia lui Viktor Ianukovici dupa refuzul semnarii acordului cu UE

Adevărul Adevărul,
Opozitia ucraineana cere demisia lui Viktor Ianukovici dupa refuzul semnarii acordului cu UE

Liderii opozitiei ucrainene cer demisia presedintelui Viktor Ianukovici dupa refuzul acestuia de semnarea a acordului de asociere cu Uniunea Europeana, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Opozitia ucraineana cere demisia lui Viktor Ianukovici, dupa refuzul semnarii acordului cu UE

Liderii opozitiei ucrainene cer demisia presedintelui Viktor Ianukovici dupa refuzul acestuia de semnarea a acordului de asociere cu Uniunea Europeana, informeaza AFP. Cerem demisia.

Opozitia ucraineana cere demisia presedintelui Viktor Ianukovici dupa refuzul semnarii acordului cu UE

Liderii opozitiei ucrainene cer demisia presedintelui Viktor Ianukovici dupa refuzul acestuia de semnarea a acordului de asociere cu Uniunea Europeana, relateaza AFP. Cerem demisia presedintelui Ianukovici,.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE.

Presedintele Viktor Ianukovici a declarat, marti, ca Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, transmite Mediafax. Vom astepta un nivel confortabil pentru noi, pentru interesele noastre; atunci cand ne vom putea pune de acord asupra unor conditii normale, vom putea vorbi de semnarea acestui document, a declarat Ianukovici intr-o interventie televizata. Citeste si: Ianukovici spulbera visul european al ucrainenilor .

Viktor Ianukovici: Ucraina are nevoie de la partenerii europeni de un ajutor financiar

Presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, a declarat vineri ca Ucraina intentioneaza in continuare sa semneze acordurile de asociere cu UE in viitor, insa isi doreste ca UE ca faca pasi decisivi pentru un pachet de ajutor economic pentru Kiev, scrie Reuters.

La viitoarele alegeri prezidentiale, Viktor Ianukovici poate fi batut de liderul opozitiei, Vitali Kliciko

Rating-urile presedintelui in exercitiu Viktor Ianukovici si a liderului partidului de opozitie UDAR, Vitali Kliciko, practic s-au egalat, potrivit rezultatelor sondajului de opinie realizat de Institutul International de Sociologie din Kiev.

Summitul de la Vilnius, umbrit de Niet-ul Ucrainei. Viktor Ianukovici, o nuca tare pentru UE

Summitul Parteneriatului Estic dintre Uniunea Europeana si sase foste republici sovietice se deschide joi, la Vilnius, dar este umbrit de refuzul Ucrainei, principala miza a acestei reuniuni, de a semna acordul de asociere cu europenii, scrie AFP, in timp ce agentia Reuters afirma ca presedintele ucrainean Viktor Ianukovici s-a dovedit o nuca tare pentru diplomatii de la Bruxelles.

Viktor Ianukovici a avertizat ca Ucraina ar putea iesi din Comunitatea Energetica Europeana

Presedintele Viktor Ianukovici a avertizat ca Ucraina ar putea iesi din Comunitatea Energetica Europeana, daca nu se tine cont de interesele ei, informeaza Agerpres. Ucraina are dreptul de a se retrage din al.

Viktor Ianukovici: Ucraina asteapta cele mai bune conditii pentru semnarea unui acord cu UE

Ucraina va astepta cele mai bune conditii pentru eventuala semnare a unui acord de asociere cu Uniunea Europeana, a anuntat, marti, presedintele Viktor Ianukovici, citat de AFP. Vom astepta un.

Un lider pedelist cere demisia presedintelui CJ Prahova pentru neregulile de la Spitalul Judetean

Liderul consilierilor judeteni ai democrat liberalilor, Adrian Dobre, solicita demisia lui Mircea Cosma din functia de presedinte al Consiliului Judetean Prahova, considerandu-l principalul vinovat de problemele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )