Libnet.ro
UNICEF

01:05

Optimism pe pietele europene, inainte de referendumul pentru Brexit

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Optimism pe pietele europene, inainte de referendumul pentru Brexit

Actiunile de pe pietele europene au crescut ieri, investitorii speculand ca Marea Britanie va decide, in referendumul din 23 iunie, sa ramana in UE. continuă pe Ziarul Bursa

Cancelarul Angela Merkel, mesaj inainte de referendumul pentru Brexit

Cancelarul german Angela Merkel a vorbit miercuri, cu o zi inaintea referendumului, despre Brexit, afirmand ca isi doreste ca Marea Britanie sa nu paraseasca Uniunea Europeana, arata.

Ce se va intampla cu romanii din Anglia daca Marea Britanie va iesi din UE. Migratia - subiectul din centrul campaniei pentru Brexit

Tabara pro-UE nu si-a dorit niciun moment ca migratia sa devina subiectul principal al campaniei pentru referendumul la care britanicii vor vota joi daca Regatul Unit ramane sau nu in Uniunea Europeana. Tabara pro-Brexit a folosit manipulari si dezinformari pe tema migratiei, dar aici vi le prezentam doar pe cele bazate pe date reale. Si cel mai important pentru noi: cum va fi afectat statutul romanilor din Anglia in cazul unui Brexit si cat de usor vor mai putea pleca romanii la studii sau la munca in Marea Britanie dupa un posibil Brexit.

Ce estimari au brokerii de Forex pe principalele valute in saptamana votului pentru Brexit

Votul de joi in urma caruia britanicii vor decide daca tara lor va ramane sau nu in Uniunea Europeana va determina fara indoiala miscari importante in pietele valutare, bancherii locali realizand deja primele estimari in cazul cursului de schimb.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )