Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ora 14.00. Guvernul se reuneste pentru a retrage ordonanta de urgenta care modifica legislatia penala. Abrogare sau prorogare?

Adevărul Adevărul,
Ora 14.00. Guvernul se reuneste pentru a retrage ordonanta de urgenta care modifica legislatia penala. Abrogare sau prorogare?

Sedinta de guvern in care se va decide retragerea ordonantei de urgenta care modifica radical Codul penal este programata pentru ora 14. 00, potrivit unor surse politice. Sedinta inca nu este anuntata oficial pe site-ul Guvernului. Ramane de vazut daca Executivul va abroga anula) ordonanta sau o va proroga amana). Diseara, in Bucuresti, este anuntat cel mai mare protest de pana acum. continuă pe Adevărul

Guvernul Grindeanu a abrogat ordonanta 13 ce modifica legislatia penala. Decizia, publicata in Monitorul Oficial

UPDATE: Ordonanta de Urgenta adoptata duminica de Guvernul Grindeanu, prin care s-a abrogat ordonanta de urgenta contestata in strada, a fost publicata in Monitorul Oficial. Tot duminica a.

NEWS ALERT: Guvernul Grindeanu a abrogat Ordonanta 13. Grindeanu i-a cerut lui Iordache sa organizeze dezbateri pe tema controversatei OUG. Ordonanta a fost publicata in Monitorul Oficial

10: Guvernul Grindeanu a abrogat Ordonanta 13.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )