Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oracle, cea mai mare companie de soft din Romania, a angajat 900 de oameni in trei ani

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oracle, cea mai mare companie de soft din Romania, a angajat 900 de oameni in trei ani

Oracle Romania, filiala locala a grupului american Oracle Corporation, a avut anul trecut un numar mediu de 2. 184 de angajati, mai mare cu 900 de oameni fata de 2009, ca urmare a recrutarilor masive pe care compania le-a facut in centrele de servicii. continuă pe Wall-Street Ro

2active PR a castigat contul Oracle, cea mai mare companie de software din Romania

Agentia de relatii publice 2activePR a preluat in iunie contul de comunicare al Oracle omania, filiala locala a corporatiei americane Oracle si cel mai mare jucator de pe piata locala de software, cu afaceri de 105 milioane de euro anul trecut.

FOTO Cea mai mare statuie ecvestra din tara, expusa in Bucuresti.

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania, realizata de tanara sculptorita in fier, Misha Diaconu, a fost expusa, sambata, in parcul Titan din Bucuresti. Statuia Calul Titanilor, realizata numai din otel, cantareste peste 1600 de kilograme si are o inaltime de 7 metri si jumatate. Misha Diaconu a lucrat timp de doi ani la realizarea ei si a folosit tehnica Repoussage. Statuia a inaugurat Tabara de Creatie Sculptura mileniului 3 Eco-Music-Art si va fi expusa pe toata durata .

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania.

Nicole Cherry a fost aleasa cea mai buna artista noua din Romania in cadrul primei editii a galei Mamaia Music Awards 2013, care a avut loc vineri, la Crema Beach din Mamaia. Andra a deschis gala cu un recital de exceptie pe scena din Mamaia si a primit premiul cea mai buna artista din Romania. Am cei mai frumosi si devotati fani, premiul vi-l dedic voua! Va iubesc si sa stiti ca mereu cant din tot sufletul pentru voi!, a spus indragita artista. Loredana a facut un super show pe plaja din .

Romania a avut cea mai mare crestere a productiei industriale din UE in luna iunie

Productia industriala a crescut cu 0,3% in zona euro si cu 0,4% in Uniunea Europeana, in luna iunie 2013, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, cea mai mare crestere din randul statelor membre UE fiind inregistrata in Romania 9,6%), arata datele publicate marti de Oficiul European de Statistica Eurostat), conform Agerpres. De asemenea, in luna iunie 2013 comparativ cu mai 2013, Romania a inregistrat a doua mare crestere a productiei industriale din UE 5,7%), fiind devansata doar de Irlanda 8,7%).

FOTO: Cum arata, in interior si exterior, cel mai mare bombardier RUSESC din toate timpurile.

Bombardierul rusesc Myasischev 3MD a reprezentat o varianta imbunatatita si mult mai puternica a modelului M4, care a fost proiectat de catre membrii biroului de design Myasishchev la inceputul anilor 50. M4 este considerat cel mai mare bombardier strategic rusesc construit vreodata, conform revistei Pilot magazin. Citeste si FOTO: Agresivitate EXTREMA. Cum arata, in exterior si interior, elicopterul RUSESC Mi-24 Intre anii 1952 si 1956 au fost construite 35 de astfel de .

SUA blocheaza fuziunea care ar duce la crearea celui mai mare operator aerian din lume

Departamentul de Justitie din SUA a blocat fuziunea companiilor aeriene American Airlines si US Airways Group, care ar fi dus la crearea celui mai mare operator aerian la nivel mondial, potrivit surselor internationale de presa.

Cea mai mare competitie internationala de debate din Romania si-a desemnat castigatorii

160 de participanti din 8 tari, 10 motiuni si o campioana romaneasca intr-o competitie organizata de si pentru tineri pasionati de dezbateriARGO Debate in parteneriat cu ARDOR Muntenia si cu sprijinul.

Este cea mai mare descoperire facuta de cercetatori. Aceasta vietate nu moare NICIODATA. Traieste vesnic!

Oamenii de stiinta au publicat un articol de-a dreptul uimitor in revista Nature and Science. Potrivit ultimelor descoperiri, acestia spun ca au gasit vietatea care nu moare niciodata. Este vorba despre meduza.

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 100.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 500. 000 de lei.

Cel mai mare parc de distractii din Capitala, dupa 1 an: 100.000 de vizitatori si peste 1.000.000 de euro incasari

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Capitala, aniverseaza zilele acestea un an de existenta pe piata de entertainment din Romania, prilej cu care s-a atins pragul de 100. 000 de vizitatori. La un pret mediu de 50 de lei de persoana, pretul din timpul saptamanii, rezulta incasari de circa 5. 000 de lei, respectiv peste 1. 000 de euro.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )