Libnet.ro
UNICEF

20:30

Oracolscop Astrocafe.ro 13-19 mai 2013. Ce spun cartile Osho Zen Tarot

Antena3 Antena3,
 Oracolscop Astrocafe.ro 13-19 mai 2013. Ce spun cartile Osho Zen Tarot

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Osho Zen Tarot. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera. continuă pe Antena3

Horoscopul Astrocafe.ro pentru saptamana 13-19 mai 2013

Iata horoscopul saptamanii 13-19 mai 2013. Berbec - O solutie potrivita pentru tine ar putea fi data de experientele pe care le-ai avut in trecut, in special in ceea ce priveste capitolul financiar. Este bine sa.

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 mai 2013

Horoscopul sexual al saptamanii 13-19 mai 2013 Afla cum stai cu dragostea in saptamana 13-19 mai 2013, potrivit previziunilor astrale. Berbec Ai atat de multe ambitii in plan profesional, incat in plan amoros nu mai.

Unde poti sa-ti gasesti o slujba. 338 locuri de munca, disponibile la AJOFM, in saptamana 13-19 mai

Calarasenii care nu au un loc de munca au toate sansele de a gasi un job, in saptamana 13-19 mai. Oferta cu care vin angajatorii este una generoasa: 338 locuri de munca vacante, cele mai multe dintre acestea adresandu-se celor cu nivel mediu de pregatire.

Apa Nova anunta lucrari de modernizare la reteaua publica de alimentare cu apa potabila in Capitala

Apa Nova Bucuresti intrerupe temporar furnizarea alimentarii cu apa in anumite zone din capitala, in saptamana 13 - 19 mai 2013, pentru efectuarea unor lucrari programate de modernizare in sistemul de alimentare cu apa potabila, se precizeaza intr-un comunicat de presa.

Macro Newsletter 13 mai 2013

Preturile de consum din Cehia si-au mentinut cresterea anuala la 1,7% in aprilie 2013, pe fondul unei cresteri lunare de 0,1%, similara celei din luna anterioara.

MACRO NEWSLETTER: 14 mai 2013

Vanzarile retail din Elvetia au inregistrat un declin anual neasteptat in martie 2013, de 0,9% preturi constante), dupa un avans de 2,3% in luna precedenta, pe fondul unei scaderi lunare de 0,1%, dupa un declin de 0,2% in luna anterioara.

HOROSCOP. Afla ce-ti rezerva astrele.

Iata ce iti rezerva astrele pentru saptamana 13-19 mai, potrivit Rtv. net: BERBEC Sunteti in forma si nimeni nu va poate reprosa nimic: aveti succes in multele activitati in care va implicati. Dar recompensele se lasa, deocamdata, asteptate. TAUR Daca ati suparat ori dezamagit pe cineva, astazi este o zi potrivita pentru impacare si iertare. Iar daca in cuplu au existat tensiuni, ziua de azi e potrivita pentru un nou inceput. GEMENI Daca primiti o oferta de colaborare, nu va grabiti sa o .

Moda targurilor revine in forta.

Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta CCINA Constanta), in parteneriat cu Consiliul Judetean Constanta CJC), organizeaza, de astazi pana pe 19 mai 2013, cea de-a 57-a editie a Targului National de Imbracaminte Incaltaminte TINIMTEX, cel mai mare eveniment de profil din tara in domeniul industriei usoare, cu traditie pentru zona Dobrogea. Targul se desfasoara la Pavilionul Expozitional si la Centrul de Afaceri Eurolitoral, din statiunea .

Teatrul Jean Bart, in Franta.

La invitatia Centrului Cultural Atheneum - Universitatea din Dijon, Teatrul Jean Bart a fost selectionat sa participe ca invitat de onoare in cadrul Festivalului International de Teatru Contemporan, cu spectacolul Te iubesc de Silvia Osman. Timp de o saptamana, din data de 10 -19 mai 2013, universul teatral romanesc se desfasoara pe scena teatrului din Dijon. Acest proiect este realizat cu sprijinul Primariei Dijon si a Regiunii Bourgogne Franta, iar participarea teatrului nostru .

Moastele Sf. Andrei si ale Sf. Ioan Botezatorul vor fi aduse vineri la Codlea

In perioada 17-19 mai 2013, la Biserica ,,Schimbarea la fata din Codlea, credinciosii se pot ruga la moastele Sfantului Ioan Botezatorul, Sfantului Apostol Andrei si la o bucata din Sfanta Cruce.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2028 seconds )