Libnet.ro
UNICEF

09:30

Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Antena3 Antena3,
Orasele din Romania care au cele mai mici preturi pentru locuinte

Prima pozitie in topul oraselor resedinta de judet cu cele mai mici preturi pe metrul patrat din Romania se claseaza Resita si Giurgiu Cele doua au o medie de 460 de euro pe metrul patrat. continuă pe Antena3

Care sunt cele mai ciudate meserii din lume. Cu ce se ocupa, de fapt, pipaitorul de fete si ce face mulgatorul de serpi

Impingatorul de oameni in metrou, bocitorul de profesie si pipaitorul de fete sunt doar cateva dintre cele mai ciudate meserii din lume.

Misterele pietrelor vii din Romania, care cresc de 15 milioane de ani dupa fiecare ploaie

S-au format in urma cu 15 milioane de ani iar acum au aprins imaginatia internautilor. Este vorba de trovanti, forme stranii cunoscutein popor si sub denumirea de dorobanti, l.

O noapte intr-un spital de stat din Romania, de cinci ori mai scumpa decat intr-un hotel de lux

Sume exorbitante sunt decontate pentru cazarea bolnavilor de spitalele din Romania din bugetul Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). O noapte petrecuta intr-un spital din Romania a.

ANALIZA Care au fost cele mai mari 15 tranzactii din Romania in 2017

Piata de fuziuni si achizitii din Romania a inregistrat o valoare de 3,8 miliarde euro in 2017, arata o analiza a Deloitte Romania, care identifica cele mai mari 15 tranzactii care au avut loc anul trecut la noi in tara.

FOTO VIDEO Cele mai vizitate obiective turistice din Brasov. Au adunat aproape 2 milioane de vizitatori

Castelul Bran ramane cel mai vizitat obiectiv turistic din Brasov, urmat de Cetatea Rasnov. Pe locul al treilea este Biserica Neagra, care este si cea mai fotografiata cladire din Romania.

BBC, despre noua criza politica din Romania: in acelasi timp, tara, una dintre cele mai sarace state membre ale UE, se bucura de o crestere economica puternica

BBC scrie despre noua criza politica din Romania. Romania pierde al doilea premier in ultimele 7 luni dupa ce Mihai Tudose a ramas fara sprijin politic si si-a anuntat demisia.

Comisia Europeana trimite zeci de milioane de euro in unul dintre cele mai sarace judete din Romania. Banii ar putea sa ramana necheltuiti

Un comunicat de presa, remis zilele trecute, anunta cu mare pompa ca unul dintre cele mai sarace judete ale Romaniei a primit, de la Comisia Europeana, o finantare de peste 57 de milioane de euro, bani alocati Romaniei prin semnatura comisarul european pentru politica regionala Corina Cretu.

Piata rezidentiala in 2017: unde au fost cele mai scumpe versus cele mai ieftine apartamente

Pe parcursul anului 2017, pretentiile vanzatorilor de locuinte din Romania - atat apartamente, cat si case - si-au mentinut tendinta de crestere. Potrivit raportului de piata trimestrial publicat de Analize Imobiliare , platforma lansata de.

Carta Diversitatii din Romania isi asteapta semnatarii

Documentul, considerat de catre Platforma Europeana a Diversitatii unul dintre cele mai eficiente instrumente de recunostere si valorizare a diversitatii si egalitatii de sanse, stabileste o serie de principii generale, asumate voluntar de catre semnatari, cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea si egalitatea de sanse la locul de munca.

Cine este tanarul care a descoperit una dintre cele mai mari erori din industria calculatoarelor

Jann Horn are 22 de ani si este de origine germana. Tanarul a devenit faimos dupa ce a descoperit una dintre cele mai mari erori ale unui cip de calculator. Tanarul a descoperit eroarea accidental,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )