Libnet.ro
UNICEF

17:00

Orasul din Romania in care se traieste mai bine ca la Londra

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania in care se traieste mai bine ca la Londra

Orasul din Europa care se afla pe primul loc in ceea ce priveste calitatea vietii este, conform indexului publicat de numbeo. com, Edinburgh din Marea Britanie, insa exista un oras din Romania. continuă pe Antena3

UniCredit, prima banca din Romania care emite un Angajament Bancar de Plata

UniCredit a emis cu succes primul Angajament Bancar de Plata realizat vreodata pe piata din Romania, pentru decontarea unei operatiuni comerciale intre Adiss SE si compania germana Huber SE, potrivit unui comunicat al bancii.

Doamna cu pantofi albastri. Povestea din Romania care a cucerit internetul. Ce s-a intamplat intr-o sala de judecata din Sibiu

O tanara avocata din Sibiu a postat pe Facebook un mesaj emotionat care arata ca, dincolo de roba de judecator, dincolo de teancurile de dosare si cazuri nerezolvate, in sistemul judiciar din.

Epstein, firma care a gestionat constructia Mega Mall si AFI Cotroceni, inchide birourile din Romania

Epstein, una dintre cele mai mari firme de project management la nivel local, a decis sa paraseasca piata din Romania, din lipsa de proiecte, urmand sa isi concentreze activitatea pe proiectele din Israel, acolo unde compania este implicata in 130 de.

Ministrul Justitiei nu exclude posibile amnistieri sau gratieri: in penitenciarele suprapopulate din Romania sunt conditii proaste de 26 de ani

Ministrul Justitiei, Raluca Pruna, a declarat ca in penitenciarele suprapopulate din Romania sunt conditii proaste de 26 de ani. Din acest motiv, ministrul a mai precizat ca nu exclude initierea unor am.

Opt televiziuni in limba maghiara pe piata din Romania. Producatorul Rambo, Total Recall si Terminator 3, cel care vrea sa licentieze

Opt posturi in limba maghiara ar urma sa aparea pe piata din Romania. Chilii TV, Izaura TV, Joy TV, Kiwi TV, Mozi+, Prime, Super TV 2, Zenebuti sunt cele opt programe pe care un producator de la.

Musulmanii din Romania sarbatoresc Ramazan Bairamul

Cei aproximativ 100. 000 de credinciosi de confesiune islamica din Romania sarbatoresc, incepand de marti, timp de trei zile, Ramazan Bairamul, care marcheaza sfarsitul celor 30 de zile de post aspru, in care nu au avut voie sa manance sau sa bea apa de la rasaritul soarelui si pana la apus, potrivit Mediafax.

Noul impozit forfetar sperie firmele mici din Romania

Noul impozit forfetar a ajuns spaima firmelor mici din Romania. Pesedintele ANAT spune ca impozitul specific in turism ar trebui sa ieftineasca pachetele turistice.

Operatiune spectaculoasa pe Marea Neagra! Un barbat din Belarus care voia sa ajunga in America de Sud cu o barca improvizata, salvat de politistii de frontiera (VIDEO)

Politistii de frontiera constanteni au salvat un barbat din Belarus care plutea in deriva pe Marea Neagra pe o barca improvizata, arata B1 TV. Acesta intentiona sa ajunga in America de Sud.

Britanicul care traieste un cosmar dupa BREXIT. Mi-e teama pentru viata mea!

Un britanic traieste un adevarat cosmar dupa BREXIT si afirma ca se teme pentru viata lui din cauza ca seamana foarte mult cu Boris Johnson. Asemanarea cu fostul primar al Londrei i-a adus numai.

Marius Sumudica, antrenor Astra: Sunt foarte tentat sa dau curs unei oferte. E mai bine sa plec

Marius Sumudica, antrenorul echipei Astra Giurgiu, in varsta de 45 de ani, a anuntat, luni, ca se gandeste serios sa paraseasca Astra, din cauza suspendarii primite pentru implicarea in pariuri sportive, si are deja o oferta de la o echipa din Europa la care urmeaza sa dea curs zilele urmatoare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )