Libnet.ro
UNICEF

00:07

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Antena3 Antena3,
Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii sunt Resita, Alexandria, Vaslui, Focsani, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Tulcea, Calarasi, Botosani si Braila, potrivit. continuă pe Antena3

Prognoza meteo: un ciclon periculos loveste Romania. Ger naprasnic si ninsori viscolite, unde va fi cel mai rau

Dinspre Marea Mediterana se genereaza un ciclon atmosferic ce aduce in continuare un val de viscol. Ca urmare ninsorile se vor extinde din nou, cuprinzand Oltenia, Muntenia, Dobrogea, partea de sud a Moldovei. Vor fi sub avertizare cod portocaliu judetele: Giurgiu, calarasi, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Buzau, de miercuri dimineata de la ora 06. 00 pana la ora 20.

Cel mai amplu studiu despre locuire din Romania a ajuns la final

Potrivit raportului Orase si cartiere din RomaniaT, Brasov este cel mai avantajos oras din Romani.

Orasul din Romania care a reusit sa atraga un numar record de turisti: Suntem intr-o crestere accentuata

Numar record de turisti intr-un oras din Romania. Conform datelor Institutului National de Statistica INS) peste 223. 000 de turisti au ajuns ajuns in anul 2017 in Oradea, cu 17,5% mai multi decat in 2016.

Orasul din Romania care l-a impesionat pe istoricul Stelian Tanase: E o distanta intre cele doua zone de macar un secol. Si alta lume, indiscutabil, si alti oameni

Un oras din Romania l-a impresionat pe istoricul Stelian Tanase. Acesta a postat pe blogul personal impresiile a ceea ce a vazut, spunand ca orasul, in comparatie cu alte orase din Romania, pare a fi dintr-o lume diferita. Par a fi tari si lumi diferite.

Se amana din nou Concordia - Voluntari? Galamaz: E mai rau ca ieri

George Galamaz, director sportiv la FC Voluntari, a declarat marti dimineata ca nu crede in posibilitatea disputarii partidei cu Concordia Chiajna, meci deja amanat marti seara din cauza conditiilor meteo vitrege.

Romania polara: Cel mai dur val de ger de sfarsit de februarie din istorie. Au aparut deja primele probleme in tara (VIDEO)

Drumuri acoperite de zapada, localitati cucerite de nameti si drumari care au facut noapte alba! Traversam cel mai greu episod de iarna din acest sezon. Gerul siberian si zapada cazuta au adus si primele.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri

Cel mai mare strat de zapada din judetul Sibiu, de 191 de centimetri, se inregistreaza in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras. La Balea Lac riscul de avalansa.

E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

Actual vicepremier, Viorel Stefan, este cel mai bogat ministru al guvernului Dancila. Acesta detine 9% din firma Transport Trade Services SA, companie parte a unui grup ce a fost evaluat intr-o tranzactie din 2012.

E OFICIAL! El este cel mai BOGAT ministru din Guvernul Dancila: Detine ACTIUNI de cel putin 10 milioane de euro

Actual vicepremier, Viorel Stefan, este cel mai bogat ministru al guvernului Dancila. Acesta detine 9% din firma Transport Trade Services SA, companie parte a unui grup ce a fost evaluat intr-o tranzactie din 2012.

MWC18 SanDisk a anuntat cel mai rapid card microSD din toate timpurile

In cursa pentru dominatie pe piata de carduri microSD, cei de la SanDisk tocmai au anuntat cel mai rapid card de pana acum. Nimic nu se promoveaza mai usor decat un produs al carui marketing graviteaza in jurul unor superlative absolute. Indiferent cat esti de atehnic, este imposibil sa nu-ti fure privirea afirmatii precum cel [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )