Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul New York s-ar putea confrunta cu o INVAZIE A SOBOLANILOR.

România Liberă România Liberă,
Orasul New York s-ar putea confrunta cu o INVAZIE A SOBOLANILOR.

Autoritatile din New York se tem ca orasul ar putea fi invadat de sobolani, dupa inundatiile provocate de Uraganul Sandy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Nimeni nu stie cu exactitate numarul sobolanilor care traiesc in galeriile subterane din New York. In pofida temerilor privind invazia sobolanilor, Rick Ostfeld, expert la Institutul Cary, apreciaza ca este greu de prefigurat comportamentul sobolanilor. Sobolanii tind sa se instaleze in zonele joase ale orasului, cele mai expuse la . continuă pe România Liberă

Obama a decretat stare de catastrofa majora in New York

Presedintele american Barack Obama a decretat azi dimineata stare de catastrofa majora in statul si New York, dupa ce uraganul Sandy a facut, pana acum, 16 victime, iar orasul New York a ramas in bezna pentru prima data dupa 50 de ani, conform surselor de presa.

New York-ul pare un oras fantoma. Oamenii au golit rafturile magazinelor si s-au baricadat in case

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

New York-ul e paralizat de teama. 400.000 de oameni EVACUATI, sute de zboruri anulate. Monstrul Sandy atinge azi tarmul american

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

IMAGINI LIVE. Monstrul Sandy ingheata Wall Street-ul. Bursa din New York va fi iNCHISA din cauza uraganului

Orasul New York este aproape paralizat in asteptarea uraganului Sandy. Specialistii au avertizat ca furtuna are o amploare rar intalnita. Aproape 400. 000 de oameni vor fi evacuati iar sistemul de transport.

Toate mijloacele de transport in comun din New York vor fi astazi oprite, iar bursa va fi inchisa

In orasul New York metroul, autobuzele si trenurile au fost oprite ieri seara inainte ca uraganul Sandy sa loveasca astazi regiunea, au declarat surse oficiale pentru AFP, relateaza sursele de presa.

New York-ul nu scapa de urmarile nefaste ale uraganului Sandy: Autoritatile sunt de parere ca orasul ar putea fi invadat de sobolani

Uraganul Sandy inca isi lasa amprenta asupra orasului New York, autoritatile metropolei fiind de parere ca dupa inundatii orasul ar putea fi invadat de sobolani, scrie cotidianul The Sun. Desi.

Sobolanii, o reala amenintare pentru New York, dupa inundatiile cauzate de Sandy

Autoritatile din New York se tem ca, dupa inundatiile provocate de uraganul Sandy, orasul ar putea fi invadat acum de sobolani. Nimeni nu stie cu exactitate numarul sobolanilor care traiesc in galeriile.

URAGANUL SANDY face RAVAGII. Situatie fara precedent in ultimii 50 de ani la New York.

Uraganul Sandy a lovit, luni seara, coasta de est a Statelor Unite in regiunea Statului New Jersey, la New York apele inundand strazile Manhattanului, arzand transformatoare si lasand orasul in intuneric - situatie fara precedent in ultimii 50 de ani, potrivit Mediafax. Autoritatile au inchis tunelurile dinspre Manhattan si mai multe poduri, iar curentul electric a fost intrerupt intentionat in toata partea sudica, incluzand centrul financiar Wall Street. Alte zeci de transformatoare au fost .

Primarul Michael Bloomberg anunta 37 de morti la New York, dupa trecerea uraganului Sandy.

Bilantul victimelor la New York, dupa trecerea uraganului Sandy, a crescut la cel putin 37 de morti, a anuntat joi primarul orasului, Michael Bloomberg, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Avem cateva decese in plus si bilantul este de cel putin 37 de morti, a declarat el in cadrul unei conferinte de presa, anuntand ca orasul, devastat de furtuna, va incepe sa distribuie apa si hrana in cartierele ramase fara apa si curent electric. Un bilant realizat joi dimineata de politie anunta .

URAGANUL Sandy: New York: Locuitorii incearca sa revina la normal, dupa CATASTROFA.

Locuitorii New York-ului au asteptat, marti seara, ca primarul Michael Bloomberg sa le dea vesti bune despre restabilirea curentului electric si a transportului in comun, insa nu le-au primit, informeaza Mediafax. Metroul, scolile si parcurile publice raman inchise miercuri. Doar autobuzele au inceput sa circule partial marti seara si cu siguranta nu vor putea face fata numarului de navetisti care vor dori sa ajunga la serviciu in Manhattan, miercuri dimineata. Pentru moment nu se stie cand .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )