Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul superb din Italia in care populatia a dobandit imunitate la coronavirus

Antena3 Antena3,
Orasul superb din Italia in care populatia a dobandit imunitate la coronavirus

In oraselul italian Ortisei, o superba localitate situata in nordul extrem al Italiei, in Val Gardena, aproape jumatate din populatie a devenit imuna la coronavirus. Locuitorii, spun specialistii, au dezvoltat o imunitate de turma, majoritatea fiind pozitivi asimptotici la coronavirus. continuă pe Antena3

VIDEO Medicii si asistentii romani care au luptat cu COVID-19 in spitale din Italia au revenit in Romania

Cei 15 medici si asistenti medicali care au fost voluntari mai bine de doua saptamani in spitale din Italia, in lupta cu COVID-19, s-au intors sambata in Romania.

Povestea doctoritei din Brad care a murit din cauza coronavirusului: Lucra in spitalul din oras de 37 de ani, urma sa se pensioneze in luna mai A ramas fara plamani in clinica unde este medic fiica sa

Doctorita din Brad care a murit din cauza coronavirusului a lucrat la spitalul din oras timp de 37 de ani si a condus Sectia de Medicina Interna. Urma sa implineasca 70 de ani in luna mai, cand voia sa se pensioneze. A ramas fara plamani dupa mai bine de doua saptamani de spitalizare la terapie intensiva, la Cluj, in clinica unde lucreaza fiica sa, tot medic. Posibila sursa a infectiei este o pacienta pe care doctorita o internase pentru probleme digestive si care nu avea simptome specifice COVID-19. Pacienta a fost externata, intre timp, si testata ulterior, abia dupa ce coronavirusul a fost confirmat in cazul doctoritei.

Veste buna pentru indragostitii din Italia. Persoanele care formeaza un cuplu, asimilate rudelor apropiate

Persoanele care formeaza un cuplu sunt asimilate rudelor apropiate in decretul emis de Guvernul Italiei care va permite, dupa data de 4 mai, vizitele la membri ai familiei extinse.

Planul B din Italia in ceea ce priveste fotbalul. Serie A ar putea fi abandonata!

Potrivit publicatiei La Gazzetta dello Sport, oficialii fotbalului din Cizma iau in calcul un plan de rezerva in cazul in care campionatul din Serie A nu va putea fi reluat.

60 de zile de la primul caz de COVID-19 din Romania Care era situatia in alte state europene in cea de a 60-a zi a epidemiei

Primul caz de COVID-19 a fost confirmat in Romania in 26 februarie. Dupa 60 de zile, in tara noastra sunt 579 de decese si 10. 635 de cazuri de imbolnavire, de zece ori mai putine decat erau in Italia in ziua 60 a epidemiei.

Marian Godina, apel pentru o politista din Gorj care sufera de leucemie acuta. A crezut ca are COVID-19

Marian Gondina lanseaza in mediul online un apel umanitar pentru ajutorarea unei tinere politiste din judetul Gorj diagnosticata cu leucemie acuta. Godina scrie intr-o postare pe Facebook ca politista lucra.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )