Libnet.ro
UNICEF

12:30

Orban va cere 400 de milioane de euro de la UE pentru a acoperi jumatate din costurile pentru protejarea granitei Ungariei

Adevărul Adevărul,
Orban va cere 400 de milioane de euro de la UE pentru a acoperi jumatate din costurile pentru protejarea granitei Ungariei

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va cere finantare din partea blocului comunitar pentru a acoperi jumatate din cheltuielile implicate de masurile de securitate de la granitele tarii, care implica inclusiv garduri de sarma ghimpata si care s-au dovedit eficiente in a potoli criza migratorie din Europa Centrala, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Orban va cere 400 de milioane de euro de la UE pentru a acoperi jumatate din costurile pentru protejarea granitei Ungariei

Premierul Ungariei, Viktor Orban, va cere finantare din partea blocului comunitar pentru a acoperi jumatate din cheltuielile implicate de masurile de securitate de la granitele tarii, care implica inclusiv garduri de sarma ghimpata si care s-au dovedit eficiente in a potoli criza migratorie din Europa Centrala, relateaza News. ro, citand Reuters.

4,3 milioane euro, valoarea bunurilor executate silit in dosarul Microsoft. Spaga a fost de 16 milioane euro

Fiscul a anuntat ca a recuperat creante bugetare de 19,45 milioane lei echivalentul a putin peste 4,3 milioane euro calculat la nivelul de 4,5 lei/aeuro), prin vanzarea la licitatie a 13 imobile sechestrate, intr-o sentinta data de instanta suprema la 3 octombrie 2010. in acest dosar, inculpati au fost Dorin Cocos, fostul primar din Piatra Neamt - Stefan Gheorghe si fostul ministru al Comunicatiilor - Gabriel Sandu.

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 29,64 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 136,074 milioane de lei 29,64 milioane euro), in crestere fata de cea de miercuri 10,49 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 10,49 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 48,20 milioane de lei 10,49 milioane euro), in crestere fata de cea de marti 6,51 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 6,51 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 29,96 milioane de lei 6,51 milioane euro), in crestere fata de cea de luni 2,15 milioane euro).

Indicii BVB au inchis in teritoriu negativ, pe un rulaj de 2,15 milioane euro

Indicii de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au inchis in teritoriu negativ ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii, lichiditatea totala fiind de 9,88 milioane de lei 2,15 milioane euro), in scadere fata de cea de vineri 2,75 milioane euro).

Premiul la categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 2,6 milioane euro, castigat cu bilet de 148,9 lei jucat la o agentie din Barlad

Premiul la categoria I in valoare de 11. 912,95 lei peste 2,6 milioane euro) a fos castigat joi, cu un bilet jucat la o agentie din Barlad pretul biletului fiind de 148,90 lei, relateaza News. ro.

Loto 6/49. Premiul de categoria I, in valoare de peste 2,6 milioane euro, a fost castigat

La tragerea Loto 6/49 de joi, 31 august, s-a castigat premiul de categoria I in valoare de 11. 912,95 lei peste 2,6 milioane euro). Biletul norocos a fost jucat la agentia 37-004 din Barlad si a .

56 de milioane de euro pentru modernizarea unui drum de care beneficiaza 12.000 de vranceni

Prima investitie cu fonduri europene pentru Consiliul Judetean Vrancea din noul exercitiu financiar european este gata sa se deruleze.

Sistemul IT al APIA, pregatit sa consume inca 21,2 milioane de euro in urmatorii 3 ani: Statul a cheltuit peste 55,5 milioane de euro in ultimii 11 ani cu acest sistem, Siveco si Teamnet fiind principalele firme beneficiare

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a cheltuit peste 55,5 milioane euro in ultimii 11 ani pe dezvoltarea si mentenanta sistemului IT care gestioneaza cererile de subventii ale fermierilor, principalele firme beneficiare fiind Siveco Romania si Teamnet International, conform datelor furnizate de APIA la solicitarea HotNews. ro. APIA a scos la licitatie in aceasta luna un nou acord cadru pe 3 ani pentru dezvoltarea si mentenanta acestui sistem IT, contract cu o valoare estimata la peste 21,2 milioane de euro. Codul sursa rezultat in urma dezvoltarilor de pana acum este proprietatea APIA si va fi pus la dispozitia potentialilor ofertanti, subliniaza Agentia. Vezi in articol ce spune APIA despre nevoia alocarii celor 21,2 milioane euro, despre costurile de pana acum si investigatia prin care Consiliul Concurentei a amendat Siveco si Intrarom pentru trucarea unei licitatii similare a APIA.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )