Libnet.ro
UNICEF

22:30

La Ordinea Zilei. Care este strategia liberala in cazul Ponta

Antena3 Antena3,
La Ordinea Zilei. Care este strategia liberala in cazul Ponta

Editia de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei a avut ca subiect principal punerea sub urmarire penala pentru premierul Victor Ponta. in context, Radu Tudor l-a intrebat pe reprezentantul PNL din platou,. continuă pe Antena3

La Ordinea Zilei. Cazul Rarinca, acoperit de cazul Ponta

Editia de vineri a emisiunii La Ordinea Zilei a avut ca subiect principal punerea sub urmarire penala pentru premierul Victor Ponta. Toata atentia publica a fost indreptata spre acest subiect, in co.

Scandalul in care este implicat Sova readuce in atentie si cazul Alinei Gorghiu: Situatia liderului PNL seamana cu a senatorului PSD (documente)

Scandalul privind dosarul lui Sova in care este suspect si premierul Victor Ponta readuce in atentie si cazul copresedintelui PNL Alina Gorghiu, care prin societatea de avocatura la care era actionar a avut.

Andrei Hrebenciuc a recunoscut faptele de care este acuzat in dosarul retrocedarilor ilegale. El a cerut aplicarea in cazul sau a procedurii simplificate

Andrei Hrebenciuc a cerut sa fie aplicata in cazul sau procedura simplificata, dupa ce si-a recunoscut faptele de care este acuzat de catre procurori in dosarul retrocedarilor ilegale de paduri, transmite.

Monica Macovei sustine ca are trei motive pentru care este dezamagita de Klaus Iohannis: Promulgarea legii alegerilor locale, printre nemultumirile eurodeputatului

Europarlamentarul Monica Macovei a declarat joi ca are cel putin trei motive pentru care este dezamagita de presedintele Klaus Iohannis. Totusi, aceasta precizeaza ca nu regreta ca l-a votat pe Iohannis la.

Ce a decis instanta in privinta inculpatilor din dosarul in care este cercetat si sotul Alinei Bica

Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat si sotul fostei sefe a DIICOT Alina Bica au fost pusi sub control judiciar pentru 60 de zile, dupa ce Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte, propunerea de arestare preventiva.

Tribunalul Brasov: Cei patru inculpati din dosarul in care este cercetat sotul Alinei Bica, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile

Toti cei patru inculpati in dosarul in care este implicat si sotul fostei sefe DIICOT, Alina Bica, vor fi cercetati sub control judiciar, informeaza Mediafax. Tribunalul Brasov a respins, miercuri noapte,.

Victor Ponta, URMARIT PENAL in dosarul lui Sova. Lista celor 19 infractiuni de care este acuzat premierul. Iohannis ii cere demisia, Ponta refuza

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova, pentru 19 infractiuni, savarsite in calitatea sa de avocat. De asemenea, DNA cere incuviintarea urmarii penale a lui Ponta, pentru conflict de interese, in calitatea sa de premier. Presedintele Iohannis i-a cerut lui Ponta sa demisioneze, iar premierul a refuzat.

Leul, in cadere dupa dosarul de coruptie in care este implicat Victor Ponta

Tensiunile politice generate dupa anuntul DNA privind urmarirea lui Victor Ponta intr-un dosar de coruptie au afectat cursul de schimb si costurile de imprumut ale Romaniei in ultima sedinta de tranzactionare a saptamanii.

Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova. Lista infractiunilor de care este acuzat premierul

Victor Ponta este urmarit penal in dosarul lui Dan Sova. Premierul este suspectat de fals in inscrisuri, spalare de bani si complicitate la evaziune fiscala, in dosarul Turceni-Rovinari, pentru fapte savarsite in calitatea sa de avocat.

Puciul care urmeaza sau cum joaca Ponta mingea la joasa inaltime

Strategii premierului au inteles ca pentru a castiga partida cu Justitia au nevoie de timp, de rabdare si poate chiar de unele sacrificii. Nu se mai inghesuie ca in vara anului 2012 sa pregateasca un Blitzkrieg ca la carte sau o Marte Neagra ca in iarna lui 2013, cand parlamentarii PNL si PSD au votat in aceeasi zi o superimunitate care sa-i apere ca un scut de procurorii anticoruptie.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )