Libnet.ro
UNICEF

01:05

La ordinea zilei: Cum ajung alocatiile pentru copii la Zegrean

Antena3 Antena3,
La ordinea zilei: Cum ajung alocatiile pentru copii la Zegrean

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Rovana Plumb, a explicat, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, realizata de Dana Grecu, ca incepand cu 1 iunie, 3,7 milioane de copii se vor bucura de o. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu, despre adresa PSD catre CCR privind diferentierea alocatiei pentru copii: Se razbuna pe 3,7 milioane de copii pentru ca nu au reusit sa fure si aceasta initiativa a PNL

Co-presedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine, intr-o postare pe Facebook, ca PSD doreste blocarea dublarii alocatiilor pentru copii. Liderul liberal critica in termeni duri declaratia premierului Victor Ponta.

Plumb pune sub semnul intrebarii alocatia universala pentru copii

Ministrul Muncii, Rovana Plumb, a anuntat ca va transmite o adresa prin care solicita Curtii Constitutionale lamuriri cu privire la faptul daca alocatia de stat pentru copii este un drept universal egal sau aceasta poata fi acordata diferentiat, in functie de veniturile unei familii.

Klaus Iohannis a semnat decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decrete de decorare a mai multor medici si cadre medicale de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu. Seful statului a conferit Ordinul.

Ponta: Alocatia pentru copii trebuie sa fie diferentiata, in functie de cine are nevoie de bani

Ideea unei alocatii egale pentru toti copiii este nepractica, deoarece trebuie o diferentiere in functie de venitul parintilor, afirma premierul Ponta, aratand ca ar fi preferat sa urce alocatia peste 84 de lei pentru familii cu venituri mici si sa nu o dubleze si pentru cei cu venituri suficiente.

Fenomen meteo extrem! Un vartej de aer a smuls de la sol un loc de joaca pentru copii (VIDEO)

O zi linistita de plaja se putea transforma intr-o adevarata tragedie pentru oamenii care petreceau Memorial Day in Fort Lauderdale, sudul statului Florida. Un vartej produs la suprafata apei a intrat pe mal si .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )