Libnet.ro
UNICEF

16:30

La Ordinea zilei. Fost judecator: DNA-ul vrea ca justitia sa stea drepti in fata lui

Antena3 Antena3,
La Ordinea zilei. Fost judecator: DNA-ul vrea ca justitia sa stea drepti in fata lui

Judecatorul pensionar Nicolae Tanase, invitatul Danei Grecu in editia de luni seara a emisiunii La ordinea zilei, a marturisit ca el insusi era sa fie victima unui abuz al justitiei. DNA-ul vrea ca justitia s. continuă pe Antena3

Echipa La ordinea zilei a inceput campania Romania in care se poate

Echipa emisiunii La Ordinea zilei a inceput azi campania Romania in care se poate. Dana Grecu a spus in debutul emisiunii de luni seara ca nu mai vrea sa prezinte doar boli ale sistemului, boli ale.

La ordinea zilei. Cazul Rarinca. Fosti si actuali magistrati incep sa demaste abuzurile

Judecatorul pensionar Nicolae Tanase a venit de la Ploiesti in emisiunea La ordinea zilei ca sa expuna perspectiva sa de om cu zeci de ani de experienta in sistemul judiciar romanesc asupra cazului Rarinca.

Sinteza Zilei. Fost membru CSM: Consiliul a scris erata care l-a salvat pe Traian Basescu

Erata cu ajutorul careaia Traian Basescu a ramas la putere in urma votului celor 7,4 milioane de romani care l-au demis a fost scrisa de conducerea CSM cu implicarea sefei Curtii Supreme si a sefului DNA de.

Lia Olguta Vasilescu: Sunt multi care fac joc de glezne si se roaga sa ne ia DNA-ul

Lia Olguta Vasilescu, primar al Craiovei si vicepresedinte al PSD, spune ca dusmanii se roaga ca liderii social-democrati sa fie retinuti de DNA. Motivul: PSD nu a scazut in sondaje chiar daca Victor.

Achitarea Marianei Rarinca a fost contestata: DNA a facut contestatie in anulare la Curtea de Apel Bucuresti in cazul femeii care a stat sase luni in arest, fiind apoi achitata

Directia Nationala Anticoruptie contesta achitarea Marianei Rarinca, femeia acuzata ca a santajat-o pe sefa iCCJ, Livia Stanciu, si care a fost achitata dupa ce a stat in arest preventiv timp de sase luni,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )