Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ordonanta de retinere a lui Aristotel Cancescu a expirat

B1 B1,
Ordonanta de retinere a lui Aristotel Cancescu a expirat

Ordonanta de retinere a lui Aristotel Cancescu a expirat, instanta urmand sa ia o decizie in cazul sau. Aristotel Adrian Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, a fost retinut de DNA pentru. continuă pe B1

UPDATE. Ordonanta lui Aristotel Cancescu a expirat. Seful CJ Brasov, retinut de DNA pentru ca a vrut sa acopere abuzuri prin noi contracte nelegale de 19 milioane de euro, urmeaza sa afle daca va fi arestat

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, retinut de DNA pentru ca a deturnat 19 milioane de euro prin decontari pentru lucrari ce nu au fost executate si pentru atribuirea nelegala a contractelor de achizitii publice.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, acuzat de coruptie, va fi cercetat sub control judiciar

Presedintele Consiliului Judetean CJ) Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, relateaza Mediafax. Cancescu este acuzat de fapte de coruptie privind atribuirea.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA pentru 24 de ore: Acesta este suspectat de coruptie (VIDEO)

Presedintele CJ Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut, luni seara, de procuroriiDNA, in urma a peste sase ore de audieri, informeaza B1 TV. Procurorii anticoruptie spun ca Aristotel Cancescu ar fi se.

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, a fost retinut de DNA

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu PNL) a fost retinut pentru 24 de ore, luni seara, de procurorii DNA, intr-un caz in care exista suspiciuni de coruptie si de favorizare a unor firme la licitatii pentru lucrari autorizate de CJ Brasov. Procurorii anticoruptie au descins, luni dimineata, la sediul Consiliului Judetean Brasov, la domiciliul presedintelui CJ, Aristotel Cancescu si la mai multe firme care ar fi castigat o serie de contracte din bani publici.

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu, va fi cercetat in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis marti ca presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, sa fie cercetat in stare de libertate, sub control judiciar, intr-un dosar in care este.

UPDATE. Aristotel Cancescu, pus sub control judiciar. Seful CJ Brasov este cercetat pentru ca a vrut sa acopere abuzuri prin noi contracte nelegale de 19 milioane de euro

Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, retinut de DNA pentru ca a deturnat 19 milioane de euro prin decontari pentru lucrari ce nu au fost executate si pentru atribuirea nelegala a contractelor de achizitii publice.

VIDEO. UPDATE: Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si administratorul public, Radu Ispas, RETINUTI de DNA. Si vicepresedintele CJ Brasov a fost adus la audieri. Ancheta il vizeaza si pe deputatul PC Ion Dinita

Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si managerul public, Radu Ispas, au fost retinuti de DNA. Sediul Consiliului Judetean Brasov si locuintele presedintelui si vicepresedintelui CJ au fost perchezitionate luni dimineata de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt vizati mai multi functionari, pentru fapte de coruptie.

Noapte de foc pentru Aristotel Cancescu. Presedintele CJ Brasov afla azi daca va sta in inchisoare urmatoarele 30 de zile

Presedintele Consiliului Judetean Brasov, Aristotel Cancescu, si-a petrecut noaptea in custodia politiei iar astazi va afla daca isi va sta in inchisoare si in urmatoarele 30 de zile. Liberalul, unul .

Radu Banciu: Aristotel Cancescu, un mare liberal de forma, nu un baron, ci un escroc (VIDEO)

JurnalistulRaduBanciu a comentat, luni seara, in cadrul emisiunii Lumea lui Banciu, difuzata de B1 TV, retinerea presedintelui ConsiliuluiJudetean Aristotel Cancescu, spunand ca romanii .

VIDEO. UPDATE: Seful CJ Brasov, Aristotel Cancescu si managerul public, Radu Ispas, RETINUTI de DNA. Si vicepresedintele CJ Brasov a fost adus la audieri. Ancheta il vizeaza si pe deputatul PC Ion Dinita

Aristotel Cancescu, seful CJ Brasov, a fost retinut de DNA. Sediul Consiliului Judetean Brasov si locuintele presedintelui si vicepresedintelui CJ au fost perchezitionate luni dimineata de procurorii DNA, intr-un dosar in care sunt vizati mai multi functionari, pentru fapte de coruptie.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )