Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii privind statutul functionarilor publici, neconstitutionala

Hotnews Hotnews,
 Ordonanta de urgenta pentru modificarea Legii privind statutul functionarilor publici, neconstitutionala

Curtea Constitutionala a declarat joi neconstitutionala in ansamblul sau Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 82/2013 pentru modificarea Legii nr. 188/1999 privind statutul functionarilor publici. Decizia a fost adoptata cu unanimitate de voturi. continuă pe Hotnews

CCR: Ordonanta prin care s-a modificat Statutul functionarilor publici este neconstitutionala

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a decis ca ordonanta de urgenta a Guvernului numarul 82/2013 pentru modificarea Legii numarul 188/1999 privind Statutul functionarilor publici este neconstitutionala.

CCR: Ordonanta de urgenta prin care s-a modificat Statutul functionarilor publici, incalca dreptul fundamental la munca

Curtea Constitutionala a decis, joi, ca ordonanta de urgenta a Guvernului referitoare la modificarea Legii numarul 188/1999 privind Statutul functionarilor publici este neconstitutionala, deoarece incalca.

Deputatii PSD doresc modificarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare

Liviu Harbuz, deputat PSD, alaturi de colegii sai, Ioan Dirzu, Ion Melinte si Marian Ghiveciu, propune o dezbatere publica, in masura sa contribuie inclusiv la modificarea Legii 321/2009 privind comercializarea produselor alimentare, arata un comunicat transmis redactiei.

Mai multe ONG-uri cer dezbaterea publica a proiectului de modificare a Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

APADOR-CH impreuna cu alte sapte organizatii neguvernamentale isi exprima dezacordul fata de modul netransparent in care Presedintia si partidele parlamentare au procedat in legatura cu modificarea Legii 506/2004, a prelucrarii datelor rezultate din comunicatiile electronice, aratand ca, in urma intalnirii din 6 mai de la Cotroceni, proiectul cu modificarile legislative a aparut imediat pe site-ul Senatului, introdus in procedura legislativa. Asta inseamna ca legiuitorul sare o etapa importanta legala, aceea a consultarii publice, reclama ONG-urile intr-un comunicat remis joi presei.

DNA vrea sa schimbe regula pentru detinutii scriitori: DNA a facut o sesizare la CSM si la ministerul Justitiei prin care cere modificare a legii privind executarea pedepselor

Directia Nationala Anticoruptie a facut o sesizare la Consiliul Superior al Magistraturii si la ministerul Justitiei prin care cere modificare a legii privind executarea pedepselor. Procurorii anticoruptie.

UPDATE. SCANDAL in Senat, pentru modificarea codului penal

UPDATE:S-a creat un adevarat scandal pentru modificarea codului penal. in Senat, propunerea ca incatusarea retinutilor sa se faca doar in anumite conditii, a fost amanata din lipsa de.

Victor Ponta, despre modificarea Legii alegerilor locale: A fost un acord politic. S-a gasit un punct de vedere care este sustinut de toata lumea (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri referitor la votul dat in Camera Deputatilor privind modificarile duse legii alegerilor locale, ca acest schimbari au fost facute prin consens politic. A fost un acord.

Deputatii au adoptat modificarea Legii alegerilor locale: Presedintii de CJ vor fi alesi prin votul consilierilor. Primarii, alesi intr-un singur tur

Deputatii au aprobat miercuri modificarile aduse la legea alegerilor locale, cu 278 de voturi pentru, informeaza B1 TV. Una dintre cele mai importante modificari la aceasta lege este aceea ca.

Klaus Iohannis, intalnire cu liderii partidelor parlamentare la Cotroceni: A fost semnata o initiativa de modificare a Legii privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Presedintele Klaus Iohannis, s-a intalnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, cu liderii partidelor si formatiunilor politice parlamentare, pentru discutii referitoare la cadrul juridic privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Cu aceasta ocazie, liderii partidelor au semnat o initiativa de modificare si completare a Legii 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a anuntat Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )