Libnet.ro
UNICEF

21:00

Organizatia Mondiala a Sanatatii: NU exista un tratament eficient pentru tratarea coronavirusului

B1 B1,
Organizatia Mondiala a Sanatatii: NU exista un tratament eficient pentru tratarea coronavirusului

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a anunat, miercuri, ca nu exista un tratament eficient pentru tratarea coronavirulului, respingand astfel informatiile aparute in mass-media in legatura cu. continuă pe B1

OMS crede ca poate fi evitata pandemia de coronavirus datorita masurilor din China: in lume au fost confirmate doar 176 de cazuri

Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat ca exista o fereastra de oportunitate de a stopa raspandirea virusului in lume, dat fiind ca cele mai multe cazuri, care au ajuns la 24. 000, se afla in China, iar aceasta tara a luat masuri extraordinare prin plasarea in carantina la domiciliu a zeci de milioane de oameni, relateaza AFP.

CORONAVIRUS: Organizatia Mondiala a Sanatatii a decretat epidemia drept urgenta internationala de sanatate

Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) a decretat, joi, coronavirusul drept urgenta internationala de sanatate din cauza temerilor legate de o posibila raspandire a viruslui in tari cu sisteme de.

China, suspectata ca ascunde numarul real de spitale aflate in constructie pentru tratarea coronavirusului si ca ar raporta date incomplete cu privire la rata de infectare (FOTO, VIDEO)

Desi a incercat mediatizarea construirii in timp record a celor doua spitale din Wuhan, China ar fi demarat, de fapt, construirea mult mai multor spitale, insa incearca ascunderea acestui lucru pentru a nu.

Guvernul a aprobat aproximativ 60.000 de locuri la tratament balnear pentru acest an

Guvernul a stabilit numarul biletelor de tratament balnear pe care le poate asigura in anul 2020 prin sistemul administrat de Casa Nationala de Pensii Publice, aproband 59. 926 de locuri.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2362 seconds )