Libnet.ro
UNICEF

08:00

Orgii cu minore si videochat pentru clienti din SUA, intr-un apartament din Gaesti

Adevărul Adevărul,
Orgii cu minore si videochat pentru clienti din SUA, intr-un apartament din Gaesti

Au crezut ca vor pleca sa munceasca, dar au cazut in plasa unor proxeneti care le-a sechestrat si obligat sa faca videochat pentru a-i imbogati. Este drama unor minore, ambele de 16 ani din Galati si Braila care au ajuns sa se prostitueze online la Gaesti. continuă pe Adevărul

Orgii cu minore si videochat pentru clientii straini, intr-un apartament din Gaesti

Au crezut ca vor pleca sa munceasca, dar au cazut in plasa unor proxeneti care le-a sechestrat si obligat sa faca videochat pentru a-i imbogati. Este drama unor minore, ambele de 16 ani din Galati.

Este oficial: Donald Trump, desemnat candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie

Donald Trump a fost desemnat oficial, marti, candidatul republican la Casa Alba pentru alegerile din noiembrie in Statele Unite. Potrivit rezultatelor alegerilor primare, omul de afaceri in.

Mister in jurul unui milionar din Germania intr-un accident aviatic: La locul prabusirii avionului s-a gasit o suma mare de bani

La cateva zile dupa moartea unuia dintre pionierii internetului din Germania, circumstantele prabusirii avionului raman inca neclare. Acum situatia e mai enigmatica si datorita faptului ca po.

Mister in jurul mortii unui milionar din Germania intr-un accident aviatic: La locul prabusirii avionului s-a gasit o suma mare de bani

La cateva zile dupa moartea unuia dintre pionierii internetului din Germania, circumstantele prabusirii avionului raman inca neclare. Acum situatia e mai enigmatica si datorita faptului ca po.

Perchezitii la Spitalul de Urgenta din Brasov, intr-un caz de suspiciune de luare de mita

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Brasov, impreuna cu ofiteri de politie judiciara din cadrul Sectiei Regionale de Politie Transporturi Brasov si Directiei Generale Anticoruptie-Serviciul Judetean Anticoruptie Covasna, efectueaza miercuri seara trei perchezitii domiciliare pe raza localitatilor Brasov, Sacele si Budila, inclusiv la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, intr-o cauza privind savarsirea infractiunii de luare de mita.

Moarte tragica pentru romanul din spatele Sziget Festival Budapesta: Se intorcea de la Electric Castle

Doliu in showbizu-ul din Ungaria. Dan Panaitescu, romanul care se afla in staful de organizare a renumitului festival Sziget de la Budapesta, a murit intr-un accident de masina. Acesta se.

Efectele Brexitului: Marea Britanie nu va invoca Articolul 50 pentru iesirea din Uniunea Europeana

Un oficial guvernamental a declarat marti la inalta Curte de la Londra ca in contextul Brexitului, Marea Britanie nu va initia procesul in acest an pentru Articolului 50 al Tratatului de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )