Libnet.ro
UNICEF

09:30

Oscar 2016: Vedete bine imbracate pe covorul rosu

Antena3 Antena3,
Oscar 2016: Vedete bine imbracate pe covorul rosu

A mai trecut o noapte de vis pentru cinematografia mondiala. Cea de-a 88-a editie a premiilor Oscar a avut loc in Los Angeles. continuă pe Antena3

Oscar 2016: Vedete prost imbracate pe covorul rosu (Galerie foto)

Toate actritele s-au straduit sa arate cat mai bine la gala din acest an prilejuita de decernarea premiilor Oscar, dar unele au ratat tocmai din prea mult entuziasm. Cea mai criticata a fost Heidi Klum, care a ales o rochie Marchesa considerata total nepotrivita pentru ceremonie.

Premiile Oscar 2016: Leonardo DiCaprio, premiul pentru cel mai bun actor

Leonardo DiCaprio a primit premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. La aceeasi categorie au fost nominalizatiBryan Cranston Trumbo,Matt Damon The Martian, Michael Fassbender Steve Jobs,Eddie Redmayne The Danish Girl.

OSCAR 2016 in cifre. Ceremonia de decernare a premiilor va fi transmisa in peste 225 de tari

De la lungimea covorului rosu, la greutatea statuetelor aurii si pana la numarul scaunelor, iata principalele cifre care insotesc cea de-a 88-a ceremonie a premiilor Oscar care va avea loc duminica.

Premiile Oscar 2016 Live: Inarritu, premiat din nou. Cine sunt castigatorii de pana acum

Premiile Oscar 2016 sunt live la Digi 24 si mai jos le puteti urmari si in format live text. 48Brie Larsona primit premiul Oscar 2016. Este castigatoare la categoria cea mai buna actrita cu rolul ei din The Room. 37Cel mai bun regizoreste Alejandro Innaritu, pentru Revenant. Innaritu a castigat si anul trecut, pentru Birdman.

Premiile Oscar 2016: Ex Machina, premiul pentru cele mai bune efecte vizuale

Ex Machina a primit premiul Oscar pentru cele mai bune efecte vizuale. Premiile Oscar 2016 se aflala cea de-a 88-a gala de decernare a acestor distinctii, care a avut loc la Los Angeles. 4 Ex Machina a castigat premiul pentru cele mai bune efecte vizuale in detrimentul Mad Max, Star Wars, The Martian si The Revenant [].

Oscar 2016. Cine este Brie Larson, cea mai buna actrita: necunoscuta care a invins veteranele cu rolul unei mame abuzate

Brie Larson, in varsta de 26 de ani, a cucerit prima statueta Oscar pentru interpretarea impresionanta din drama Room. Actrita americana nu a aparut chiar de nicaieri, asa cum ar fi tentati unii sa creada, ci si-a cladit o cariera solida, trecand de la show-uri de televiziune, la muzica si cinematografie.

Oscar 2016. Momente care au marcat gala celor mai importante premii: Angelina Jolie si-a sarutat fratele, iar un barbat dezbracat a intrerupt un discurs VIDEO

Oscar 2016. Criticile formulate de Michael Moore la adresa presedintelui american George W. Bush, sarutul pasional dintre Angelina Jolie si fratele ei si interdictia la care a fost supus Roman Polanski se numara printre cele mai inedite momente din istoria Oscarurilor, potrivit presei internationale, citate de Mediafax.

Cum aratau vedetele pe covorul rosu in anii 90

Gala premiilor Oscar a fost dintoteauna momentul cel mai asteptat al anului in cetatea filmului. Inca de la inceput, miza cea mare a fost covorul rosu. O aparitie reusita iti garanta un an exceptional si publicitatea mult visata. Din dorinta de a iesi in evidenta, multe dintre vedetele de la Hollywood ignorau principiul less is more, iar rezultatul era, nu de putine ori, dezastruos. Insa sunt si vedete care, de mai bine de 20 ani, reusesc sa intre in topul celor mai bune aparitii.

Oscar 2016: Eleganta si opulenta pe covorul rosu. Charlize Theron, regina serii GALERIE FOTO

Oscar 2016. Gala premiilor Academiei Americane de Film este un eveniment recunoscut pentru eleganta, stil si extravaganta, cele mai cunoscute nume ale industriei de divertisment etalandu-si tinutele pe covorul rosu.

OSCAR 2016. Charlize Theron, prezenta ravasitoare pe covorul rosu

Eleganta si stralucirea au fost cuvintele de ordine ale celei de-a 88-a editii de decernare a premiilor Oscar, printre cele mai apreciate tinute numarandu-se rochia rosie purtata de Charlize Theron,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )