Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ovidiu Putura, arestat pentru 30 de zile, monitoriza impreuna cu Liviu Dragnea lupta anticoruptie pe bani europeni

B1 B1,
Ovidiu Putura, arestat pentru 30 de zile, monitoriza impreuna cu Liviu Dragnea lupta anticoruptie pe bani europeni

Ovidiu Putura, fostul secretar de stat din ministerul Justitie, arestat miercuri pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita, monitoriza impreuna cu ministrul Dezvoltarii Regionale Liviu. continuă pe B1

Ovidiu Putura, fost secretar de stat din ministerul Justitiei, arestat pentru 30 de zile

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au decis miercuri sa il aresteze preventiv pentru 30 de zile pe Ovidiu Putura, fost secretar de stat din ministerul Justitiei, informeaza B1 TV. Decizia nu este definitiva.

STENOGRAME Ovidiu Putura, arestat pentru coruptie: De nu ii dau doi pumni in gura, in Tribunal, de ii rup picioarele

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Putura a fost arestat preventiv, fiind acuzat de mai multe fapte de coruptie. Concret, acesta s-ar fi oferit sa il ajute pe fiul judecatoarei Corina Iacob din Bistrita sa obtina calitatea de notar stagiar, iar aceasta urma sa dea o solutie favorabila sotiei lui Putura intr-un doar aflat pe rolul instantei la care aceasta lucra.

Fostul secretar de stat la Justitie, Ovidiu Putura, ARESTAT. A intervenit la instante civile si penale

Ex- secretarul de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost RETINUT pentru coruptie. CSM a dat aviz in acest sens. Putura este suspectat de luare de mita si trafic de influenta in legatura cu interventii pentru solutionarea unui dosar penal contra cost si a doua dosare civile in favoarea sotiei sale. Pentru solutionarea favorabila a celor doua dosare civile, Putura a facut trafic de influenta prin care l-a impus pe presedintele Tribunalului Bistrita si a ajutat odrasla unui alt magistrat sa fraudeze examenul de accedere in Camera Notarilor Publici.

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura, urmarit pentru dare de mita si trafic de influenta

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura este urmarit pentru dare de mita si trafic de influenta, fiind acuzat ca a primit foloase de 30. 000 de euro pentru interventii intr-un dosar si.

DNA: Ovidiu Putura, urmarit pentru dare de mita si trafic de influenta

Fostul secretar de stat in MJ Ovidiu Putura este urmarit pentru dare de mita si trafic de influenta, fiind acuzat ca a primit foloase de 30. 000 de euro pentru interventii intr-un dosar si ca i-a cerut unei judecatoare sa dea o decizie favorabila intr-o.

Fostul secretar de stat Ovidiu Putura, retinut pentru fapte de coruptie. Cum tragea acesta sforile in Justitie

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), urmand ca in cursul acestei zile sa fie dus in fata instantei cu propunerea de arestare preventiva. Acesta este acuzat de dare de mita si trafic de influenta.

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost retinut

Fostul secretar de stat in Ministerul Justitiei Ovidiu Putura a fost retinut miercuri dimineata, in dosarul in care este acuzat pentru luare de mita. Procurorii DNA l-au audiat mai multe ore pe Ovidiu.

VIDEO Suspectul crimei de la Slatina, arestat pentru 30 de zile

Barbatul retinut de politistii slatineni pentru uciderea unei femei in varsta de 59 de ani in seara de joi 15 ianuarie, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Suspectul, Adrian Galbenuse, era vecin cu femeia care i-a cazut victima. El a fost retinut initial sambata pentru 24 de ore, iar duminica 18 ianuarie, a fost prezentat Tribunalului Olt cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, propunere acceptata de judecatori.

Nu i-au placut gratiile de acasa: a incalcat masura arestului la domiciliu si a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un tanar de 27 de ani din Sarasau nu s-a multumit cu masura primita de arest la domiciliu si acum va ajunge dupa gratii. Totul dupa ce politistii sigheteni s-au hotarat sa ii faca o vizita neanuntata.

Seful Politiei Timis si primarul Recasului, arestati pentru 30 de zile

Actualizare 07:43 Judecatorii Tribunalului Timis au acceptat, ieri seara, propunerea procurorilor DNA de a emite mandate de arestare preventiva pentru 30 de zile pe numele sefului Politiei Timis, Sorin Muntean, ale unor subalterni ai sai printre care Marcel Craciunescu, seful Politiei Rutiere din judet), precum si pentru primarul din Recas, Teodor Pavel, acuzati de fapte de coruptie, scriu surse din presa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2399 seconds )