Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ozana Barabancea vorbeste despre provocarile din muzica si televiziune, vineri, de la 15.00, la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Ozana Barabancea vorbeste despre provocarile din muzica si televiziune, vineri, de la 15.00, la Adevarul Live

Ca sa evoluezi trebuie sa te reinventezi si sa-ti asumi riscuri. Asta a demonstrat si Ozana Barabancea care, la aproape 44 de ani isi surprinde publicul cu aparitii neasteptate si umorul caracteristic. De pe scena Operei Nationale Romane, in bazinul de inot de la Splash! si la pupitrul juriului de la Te cunosc de undeva, artista ajunge astazi in studioul Adevarul. Va asteptam intrebarile, de la ora 15. continuă pe Adevărul

La Bucuresti va avea loc prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei!.

Pe 5-6 octombrie, la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, Asociatia Initiativa pentru Fericire va organiza prima Conferinta despre Fericire din Estul Europei. Cu 4 speakeri internationali si o persoana publica ce urmeaza a fi anuntata, Conferinta doreste sa prezinte unele dintre cele mai recente descoperiri in materie de studiu al fericirii. Fericirea a devenit un domeniu de studiu inca din anii 80, in prezent fiind o materie predata la universitati de renume precum Harvard .

Alina Manole vorbeste despre fenomenul folk la Adevarul Live, de la ora 15.00

Cantareata de muzica folk Alina Manole este invitata astazi, de la ora 15. 00, la Adevarul Live. Cu un sound proaspat si o abordare interesanta, Alina Manole spune ca a inventat o strutocamila: genul folk-jazz. Artista va discuta despre despre folkul clasic, dar si despre fenomenul folk actual, despre concertele sustinute in tara, dar si despre publicul care indrageste acest gen.

Borbely, despre situatia din Siria: Avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm

Presedintele Delegatiei parlamentare a Camerei Deputatilor, Laszlo Borbely, a declarat, privind situatiile din Siria si Egipt, ca avem obligatia sa dam un raspuns clar si ferm celor care au comis crime impotriva umanitatii, informeaza un comunicat de presa trimis redactiei.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2621 seconds )