Libnet.ro
UNICEF

23:00

(P) Toto si surorile lui, in premiera, din 18 decembrie la HBO si pe HBO GO

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(P) Toto si surorile lui, in premiera, din 18 decembrie la HBO si pe HBO GO

Toto si surorile lui, noul documentar produs de HBO Europe si Strada Film, in coproductie cu Alexander Nanau Production si regizat de Alexander Nanau, va avea premiera la HBO pe 18 decembrie, de la ora 20:00. continuă pe Wall-Street Ro

Regal de Craciun. Sopranele Amelia Antoniu si Bianca Ionescu, in concert pe 18 decembrie

Un spectacol extraordinar de Craciun, dedicat calarasenilor, va fi sustinut de nume mari ale scenei romanesti. Solisti de opera si opereta vin pe 18 decembrie la sala Barbu Stirbei intr-un show exceptional dedicat sarbatorilor de iarna.

Traian Basescu a semnat decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali si a doi consilieri de stat, incepand din 22 decembrie

Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, decretele de eliberare din functie a sase consilieri prezidentiali - Iulian Fota, Iulian Chifu, Claudiu-Constantin Dinu, Anca-Ileana Ilinoiu, Bogdan-Alexandru Dragoi si Bogdan Manoiu - incepand cu data de 22 decembrie, informeaza Administratia Prezidentiala. De asemenea, Traian Basescu a semnat eliberarea din functie, incepand cu aceeasi data, a consilierilor de stat Dorel-Constantin Onaca si Anca-Carmen Catanescu.

Ebola, scapata de sub control: 6.583 de morti din 18.188 de cazuri

Numarul deceselor provocate de epidemia de febra hemoragica Ebola in vestul Africii a ajuns la 6. 583, dintr-un total de 18. 188 de cazuri raportate, anunta Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), citata de AFP.

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )