Libnet.ro
UNICEF

18:00

Un pachet suspect a fost semnalat in apropierea ambasadei Tunisiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Un pachet suspect a fost semnalat in apropierea ambasadei Tunisiei

Pirotehnistii SRI fac verificari, dupa ce in apropierea resedintei din Bucuresti a ambasadorului Tunisiei a fost reclamata existenta unui pachet suspect. Zona din nordul Capitalei, in care se afla mai multe resedinte si sedii diplomatice, a fost izolata iar circulatia a fost inchisa. continuă pe Ziarul Bursa

Un pachet suspect a fost semnalat in apropierea ambasadei Tunisiei

Pirotehnistii SRI fac verificari, dupa ce in apropierea resedintei din Bucuresti a ambasadorului Tunisiei a fost reclamata existenta unui pachet suspect. Zona din nordul Capitalei, in care se afla mai multe resedinte si sedii diplomatice, a fost izolata iar circulatia a fost inchisa.

Un pachet suspect a fost gasit in apropiere de resedinta ambasadorului Tunisiei din Capitala: Alerta s-a dovedit a fi falsa (VIDEO)

00 Alerta de la Ambasada Tunisiei din Capitala s-a dovedit a fi falsa, informeaza B1 TV. Panica in Capitala. Un pachet suspect, mai precis un troller uzat, a fost gasit miercuri in apropier.

UPDATE Alerta falsa la resedinta ambasadorului Tunisiei, dupa ce in zona a fost observat un pachet suspect

Pirotehnistii SRI au intervenit miercuri dupa amiaza la resedinta din Bucuresti a ambasadorului Tubisie, dupa ce in zona a fost reclamata existenta unui pachet suspect, anunta Digi24. ro.

Alerta falsa cu bomba la Ambasada Tunisiei din Bucuresti: Un pachet suspect, gasit langa cladire

Un colet suspect a fost observat miercuri de un jandarm din dispozitivul de paza al Ambasadei Tunisiei din Bucuresti, care a solicitat sprijin pentru control pirotehnic din partea Serviciului Roman de.

Alerta falsa pe aeroportul din Marsilia, dupa ce a fost gasit un pachet suspect (FOTO)

UPDATE: Potrivit ultimelor informatii, alerta este falsa. Aeroportul Marseille Provence a fost evacuat dupa ce a fost gasit un pachet suspect, conform rapoartelor privind mass-media, care afirma ca.

UPDATE Pachet suspect abandonat langa Ambasada Tunisiei din Bucuresti. Pirotehnistii s-au deplasat la fata locului si au verificat geamantanul

Un troller suspect a fost gasit abandonat, miercuri, langa Ambasada Tunisiei in Bucuresti, la fata locului fiind trimisa o echipa de pirotehnisti a Serviciului Roman de Informatii SRI). Dupa ce au verificat geamantanul, specialistii au constat ca in interiorul acestuia erau haine.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2346 seconds )