Libnet.ro
UNICEF

12:30

Pacientii cu forme mai usoare de hepatita C vor primi tratament decontat de stat

B1 B1,
Pacientii cu forme mai usoare de hepatita C vor primi tratament decontat de stat

Anunt important pentru pacienttii cu forme mai usoare de hepatita C. Acestia vor primi tratament fara interferon, decontat de stat. Decizia vine in conditiile in care in tara noastra sunt icir. continuă pe B1

Premiu pentru jucatorii Albaniei dupa victoria cu Romania: Vor primi pasapoarte diplomatice

Guvernul Albaniei a hotarat sa premieze jucatorii nationalei de fotbal dupa victoria din meciul cu Romania de la Campionatul European. Acestia vor primi din partea autoritatile pasapoarte.

Absolventii de liceu care nu s-au inscris la examenul de bacalaureat vor primi ajutor de somaj

Peste 500 de absolventi ai clasei a XII-a de la cele 19 licee din Mehedinti care nu s-au inscris la examenul de bacalaureat vor putea beneficia de indemnizatii de somaj, a declarat marti directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca.

Lira sterlina a atins un nivel maxim record dupa ce sondajele au aratat ca tot mai multi britanici vor sa ramana in UE

Lira sterlina a cunoscut luni cea mai semnificativa apreciere din 2008 si pana in prezent, actiunile europene sunt la cel mai ridicat nivel din ultimele sase luni in timp ce pretul aurului a scazut la cel mai mic nivel din ultima luna dupa aparitia ultimelor sondaje potrivit carora campania pentru ramanerea Marii Britanii in Uniunea Europeana castiga teren, transmite Bloomberg, preluata de Agerpres.

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2315 seconds )