Libnet.ro
UNICEF

10:30

Padureanu internat in spital cu probleme grave de sanatate

Online Sport Online Sport,
Padureanu internat in spital cu probleme grave de sanatate

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului Gloria Bistrita, a fost internat luni la Spitalul Elias din Capitala cu probleme cardiovasculare severe, la care se adauga si cele legate de diabet. continuă pe Online Sport

Jean Padureanu, internat la spitalul Elias. El este inculpat in Dosarul Transferurilor.

Jean Padureanu, fostul presedinte al clubului de fotbal Gloria Bistrita, a fost internat cu afectiuni severe la Spitalul Elias din Capitala. El sufera de probleme cardiovasculare si de diabet, potrivit Mediafax. Dana Safta, directorul medical al Spitalului de Urgenta Elias, declara ca Jean Padureanu a fost adus duminica la unitatea sanitara, de la aeroport, dupa ce a acuzat o stare de confuzie. Padureanu este internat la Sectia neurologie. Initial s-a suspectat ca ar fi avut accident .

Jean Padureanu, internat la Spitalul de Urgenta Elias din cauza diabetului sever si a problemelor cardiace

Duminica dupa-masa, presedintele de onoare al clubului Gloria Bistrita a fost dus de urgenta la spital, dupa ce s-a simtit rau in timpul cursei care-l ducea de la Cluj-Napoca in Bucuresti, pentru a afla verdictul in dosarul transferurilor. Diabetul sever si problemele cardiace il mai tin internat pe lord.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )