Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pakistan: Cel putin 10 persoane au murit, in urma unui atac sinucigas. Alte 20 au fost ranite

România Liberă România Liberă,
Pakistan: Cel putin 10 persoane au murit, in urma unui atac sinucigas. Alte 20 au fost ranite

Un atac sinucigas a avut loc, marti, in apropiere de un punct de control al politiei din nord-vestul Pakistanului, cauzand moartea a cel putin zece persoane, iar alte 20 au fost ranite. continuă pe România Liberă

Cel putin 11 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise duminica intr-un atentat sinucigas impotriva casei unui ales local la Jalalabad, cel mai mare oras din estul Afganistanului, au informat autoritatile locale, relateaza AFP.

Cel putin doua persoane au fost ucise de obuze cazute langa o scoala din sudul Turciei

Cel putin doua persoane au fost ucise si alte trei ranite, luni dimineata, de obuze care au cazut in curtea unei scoli din orasul Kilis, situat in sudul Turciei, la cativa kilometri de frontiera cu Siria, a anuntat presa turca.

Peste 30 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Focsani, in urma unui incendiu

Peste 30 de persoane, evacuate dintr-un bloc din Focsani, in urma unui incendiu .

Cinci militari au murit in urma unei avalanse care a avut loc in Alpii francezi

Cel putin cinci militari francezi au murit in urma unei avalanse produse in timpul unui antrenament care se desfasura in departamentul Savoie, in sud-estul Frantei, informeaza ziarul Le Figaro.

Cel putin 20 de morti si ostatici la un hotel din Burkina Faso, intr-un atac recendicat de Al-Qaida

Presupusi islamisti au ucis cel putin 20 de persoane si au luat ostatice altele, vineri seara, intr-un hotel din centrul capitalei Ouagadougou, foarte frecventat de occidentali, au anuntat autoritatile din Burkina Faso si directorul unui spital,.

SUA impun noi sanctiuni unor persoane si companii iraniene, in urma unui recent test balistic

Statele Unite au impus noi sanctiuni unor persoane si companii iraniene, in urma unui test balistic efectuat recent de Iran, relateaza BBC News online. Noile sanctiuni impiedica 11 entitati si persoane - acuzate de implicare in programul balistic iranian - sa foloseasca sistemul bancar american.

Arest la domiciliu pentru tanarul din Vaslui care a provocat accidentul in urma caruia a murit fiul unui politist

Andrei Gavril, tanarul de 22 de ani din Vaslui, care in noaptea de 18/19 noiembrie 2015 a provocat un teribil accident de circulatie, in urma caruia a murit fiul sefului de post din comuna Stefan cel Mare, a fost plasat in arest la domiciliu.

Atentat sinucigas in Afganistan. Cel putin 11 persoane au fost ucise

Cel putin 11 persoane au fost ucise duminica intr-un atentat sinucigas impotriva casei unui ales local la Jalalabad, cel mai mare oras din estul Afganistanului, au informat autoritatile locale, relateaza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )