Libnet.ro
UNICEF

01:05

Pakistanez, expulzat din Romania pentru propaganda in favoarea organizatiilor teroriste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pakistanez, expulzat din Romania pentru propaganda in favoarea organizatiilor teroriste

Curtea de Apel Bucuresti a dispus declararea ca persoana indezirabila pentru Romania a unui cetatean pakistanez pentru o perioada de 10 ani, dupa ce acesta a efectuat propaganda in mediul virtual in favoarea mai multor entitati teroriste, informeaza Serviciul Roman de Informatii SRI), prin intermediul unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Un pakistanez a fost expulzat din Romania. SRI: Barbatul facea propaganda pentru teroristi

Un pakistanez a fost expulzat din Romania, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a stabilit ca acesta a derulat activitati care prezinta riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale. Cetateanul respectiv a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani, se precizeaza intr-un comunicat SRI.

Un pakistanez a fost expulzat din Romania

Un pakistanez a fost expulzat din Romania, dupa ce Serviciul Roman de Informatii a stabilit ca acesta a derulat activitati care prezinta riscuri si amenintari la adresa securitatii nationale. Cetateanul respectiv a fost declarat indezirabil pentru o perioada de 10 ani, se precizeaza intr-un comunicat SRI.

Noul Porsche Panamera, prezentat in premiera in Romania pentru cluburile marcii din patru tari

Noul Porsche Panamera, mai exact versiunea Turbo a modelului, a fost prezentat vineri seara, 26 august, in premiera in Romania, in contextul in care masina va ajunge in showroom-uri peste cateva luni si foarte putini dintre fanii marcii au putut sa o vada in carne si oase. Prezentarea a avut loc la Hilton Sibiu, cu ocazia intalnirii pe Transfaragarasan si Transalpina a membrilor cluburilor Porsche din Romania, Moldova, Ucraina si Rusia.

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Alexandrion a oficializat parteneriatul cu divizionara secunda, ASU Poli Timisoara (VIDEO)

Colaborare importanta pentru unul dintre cele mai iubite cluburi de fotbal din Romania. Grupul Alexandrion a devenit sponsor oficial al echipei de fotbal a suporterilor timisoreni, ASU Poli Timisoara. Sub.

Unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, jefuit de 40 de milioane de euro

Compania Leoni Wiring Systems, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania, a fost jefuita de 40 de milioane de euro. Totul s-a petrecut la sediul central din Romania de la Bistrita, un.

Programul zilei la US Open. Patru jucatoare din Romania intra in competitie

Luni debuteaza la New York editia din acest an a US Open, ultimul turneu de Mare Slem al sezonului, iar in program figureaza si patru dintre cele sase jucatoare din Romania prezente pe tabloul principal.

Rabinul sef al comunitatii evreiesti din Romania: Nu as vrea sa fiu in pantofii politicianului care va lua aceste decizii. Pericolul ca etosul Europei sa se schimbe este foarte mare

Rafael Shaffer, rabinul sef al comunitatilor evreiesti din Romania, a declarat, duminica, la Alba Iulia, ca daca toti musulmanii despre care se tot vorbeste vor veni in Europa, pericolul ca.

De vorba cu femeile musulmane din Romania: Nu sotii ne impun aceste haine. Ar fi si culmea, el sa fie in chiloti, iar eu in rochie si hijab. Mi-am pierdut si jobul pentru religie. Le era teama ca vin cu bomba (FOTO)

Hotararea de a interzice burkini, costumul de baie musulman, pe mai multe plaje din Europa starneste controverse. Unii sustin ca religia islamica trebuie respectata, altii atrag atentia ca musulmanii.

Cea mai frumoasa fetita din Romania va participa la Little Miss World (FOTO)

Un concurs mai frumosca Miss World este, cu siguranta, Little Miss World. Cele mai dragalase fetite din lume se intalnesc la Salonic, in Grecia, pentru a-si etala cele mai frumoase.

Un medic celebru din Romania a incetat din viata

Ieri, 29 august, a trecut in nefiinta prof. dr. Mihai Voiculescu, fostul sef al clinicii de Medicina Interna Nefrologie a Institutului Clinic Fundeni din Capitala, scrie clicksanatate. ro. Decesul.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2333 seconds )