Libnet.ro
UNICEF

01:05

Palmares istoric pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Astronomie: Sapte medalii, din care doua de aur

Antena3 Antena3,
Palmares istoric pentru Romania, la Olimpiada Internationala de Astronomie: Sapte medalii, din care doua de aur

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut cele mai bune rezultate din istoria participarilor la Olimpiada Internationala de Astronomie - sapte medalii, din care doua de aur, doua medalii de argint si trei de bronz),. continuă pe Antena3

Palmares istoric pentru Romania la Olimpiada Internationala de Astronomie.

Elevii romani au obtinut, la editia de anul acesta a Olimpiadei Internationale de Astronomie, sapte medalii - doua de aur, doua de argint si trei de bronz -, acesta fiind cel mai bun palmares in istoria tuturor participarilor la competitie, informeaza Ministerul Educatiei. Medaliile de aur au fost cucerite de Paul Andrei Draghis si Tudor Suciu, ambii elevi in clasa a XII-a la Colegiul National Vasile Lucaciu din Baia Mare. Draghis a fost laureat cu aur si la editia precedenta a .

Palmares istoric pentru lotul olimpic de astronomie: Romania a obtinut 7 medalii la Olimpiada Internationala de Astronomie

Lotul olimpic al Romaniei a obtinut cele mai bunerezultate din istoria participarilor la Olimpiada Internationala de Astronomie, anunta Ministerul Educatiei intr-un comunicat remis HotNews. ro. Elevii romani au obtinut in total 7 medalii, dintre care 2 medalii de aur, 2 medalii de argint si 3 medalii de bronz. In clasamentul neoficial pe natiuni, Romania a ocupat locul 3. Stire in curs de actualizare.

Elevii romani au obtinut sapte medalii la Olimpiada Internationala de Astronomie

Lotul olimpic de Astronomie al Romaniei a obtinut cele mai bunerezultate din istoria participarilor la Olimpiada Internationala de Astronomie: doua medalii de aur, doua medalii de argint si trei medalii de bronz si locul 3 in ierarhia neoficiala pe natiuni, se arata intr-un comunicat al Ministerului Educatiei.

VIDEO Baietii de aur ai Romaniei. Doi baimareni au castigat medalia de aur la Olimpiada Internationala de Astronomie

Cea mai buna performanta a Romaniei, din istoria participarii la Olimpiada Internationala de Astronomie este strans legata de doi baimareni. Paul Andrei Draghis si Tidor Suciu sunt singurii elevi romani care au reusit aceasta performanta. Cei doi au fost asteptati la intoarcere de familie, profesori, prieteni si primarul municipiului Baia Mare.

O medalie de aur si trei de argint pentru Romania, la Olimpiada Balcanica de Informatica

Lotul national de informatica al Romaniei a cucerit patru medalii o medalie de aur si trei de argint) la a XXI-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, desfasurata la Sarajevo Bosnia-Hertegovina),.

Interviu. Profesor american: Dracula poate fi un brand la fel de bun pentru Romania cum este ...

Profesorul P. Crowley, 62 de ani, fost asistent al secretarului de stat al SUA intre 2009 si 2011, a venit la Bucuresti pentru Forumul Diplomatiei Publice si considera ca situatia din Siria este extrem de fluida si afecteaza fiecare regiune a lumii. Din punctul lui de vedere, Rusia nu-si va pierde influenta in Orientul Mijlociu, dar crede ca la un moment dat Moscova ar putea intelege ca protejandu-l pe Assad ar putea avea mai multe costuri strategice decat beneficii. In acel moment, .

ROSIA MONTANA - AUR PENTRU ROMANIA SAU PENTRU ALTII?

Rosia Montana a incins strada, scena politica si a scindat Romania in doua tabere. Diseara, de la 21. 30, punem fata in fata sustinatorii si contestatarii proiectului, ministrii implicati, reprezentantii Rosia Montana.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )