Libnet.ro
UNICEF

08:30

Pana cand vor mai purta Statele Unite povara monedei de rezerva globale?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pana cand vor mai purta Statele Unite povara monedei de rezerva globale?

Defectarea aliatilor occidentali ai Statelor Unite si imbratisarea initiativei financiare a Chinei a creat unde serioase de soc pe pietele internationale. continuă pe Ziarul Bursa

Barack Obama si Angela Merkel, scut in fata sanctiunilor pentru Rusia: pana cand vor sa le mentina

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, si cancelarul german Angela Merkel au discutat, miercuri, prin telefon, convenind asupra continuarii sanctiunilor impuse Rusiei pana la indeplinirea de catre Moscova a tuturor obligatiilor asumate la Minsk,.

Hotnews: Statele Unite au gasit ambasador pentru Romania

SUA vor trimite in scurt timp un ambasador la Bucuresti, dupa mai bine de doi ani in care Ambasada a functionat condusa de interimari, au declarat pentru HotNews. ro surse politice.

Zeci de biciclete au fost amplasate in statiile de autobuz din Timisoara. Vor sta acolo pana cand autoritatile vor decide cum se vor putea inchiria

Mai multe biciclete au fost amplasate deja in mai multe statii din Timisoara, in cadrul unui proiect de 7,5 milioane de lei, pentru incurajarea oamenilor sa foloseasca transportul in comun. Acestea nu pot.

UPDATE Statele Unite au gasit ambasador pentru Bucuresti. Este diplomat de cariera/ Ambasada SUA: Casa Alba lucreaza la identificarea unui candidat extrem de calificat

Washington-ul va trimite in scurt timp un ambasador la Bucuresti, dupa mai bine de doi ani in care Ambasada a functionat condusa de interimari, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Numele acestuia este tinut sub embargo, insa o numire va avea loc in curand, au precizat sursele citate. Noul ambasador ar trebui, potrivit procedurilor, sa treaca si de audieri in Congres. Nu este clar daca, in cazul Romaniei, audierile au avut deja loc. UPDATE Vineri 09. 10 Precizarea Ambasadei SUA: Casa Alba lucreaza la identificarea unui candidat extrem de calificat. Asteptam un anunt oficial.

Victor Ponta: Valcov ramane in functie pana cand Codul Fiscal trece de Parlament (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei conferinte de presa de la sediul PSD, ca fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, va ramane in functie teoretic, pana ce Codul Fiscal va fi aprobat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )