Libnet.ro
UNICEF

14:00

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: 570 de decese in ultimele 24 de ore

Adevărul Adevărul,
Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: 570 de decese in ultimele 24 de ore

Bilantul de vineri anuntat de oficialii italieni arata ca numarul persoanelor vindecate a crescut, a scazut cel al internarilor si este stabil numarul bolnavilor. Victimele sunt inca multe raportate intr-o zi, 570, potrivit Protectiei Civile, scrie La Repubblica. continuă pe Adevărul

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: numarul deceselor ramane mare

Numarul deceselor este inca mare in Italia, 604 persoane au murit in ultimele 24 de ore, dar a crescut numarul celor vindecati, 1. 555, potrivit noului buletin anuntat de Protectia Civila, scrie La Repubblica.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in Italia: scadere semnificativa a deceselor

Datele oferite miercuri de oficialitatile italiene confirma aspecte pozitive: a scazut numarul bolnavilor internati, inclusiv cei de la Terapie Intensiva pentru a cincea zi consecutiv, a crescut numarul celor vindecati dar si al noilor cazuri anuntate in raport cu numarul testarilor, potrivit La Repubblica.

Coronavirus. Italia a inregistrat 604 decese si peste 3.000 de cazuri noi, in ultimele 24 de ore

Un numar de 604 persoane au decedat in Italia, in ultimele 24 de ore, astfel ca bilantul fatalitatilor din peninsula a urcat la 17. 127 - cel mai mare din lume, peste cel inregistrat de SUA, natiunea cu cele.

CORONAVIRUS. Romania a ajuns la 215 decese. Ultimele 5 victime sunt din Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Sibiu

Autoritatile romane au anuntat, miercuri, alte cinci decese printre pacientii infectati cu noul coronavirus din Romania, astfel ca bilantul fatalitatilor a urcat la 215. Ultimele cinci victime raportate.

Pandemia COVID-19. Bilantul zilei in SUA: prima putere mondiala devine a doua cea mai indoliata tara din lume dupa Italia

Statele Unite au inregistrat 1. 783 de decese din cauza noului coronavirus intr-o zi, potrivit unor date compilate de Universitatea Johns Hopkins joi la ora locala 20. 30 vineri, 3. 30, ora Romaniei), mai putine decat cele 1. 973 de decese inregistrate cu o zi inainte.

Alte doua noi decese in randul persoanelor infectate cu Covid19. Bilantul total a ajuns la 184

Autoritatile au anuntat marti alte doua decese in randul persoanelor infectate cu noul coronavirus. Bilantul total al deceselor a ajuns la 184 dupa ce in cursul acestei dimineti au fost anuntate alte sase decese. Astfel, ultimele doua victime sunt doi barbati, de 69 de ani din Suceava ce suferea de diabet, si un alt barbat de doar 46 de ani, acesta fara comorbiditati identificate.

Pandemia Covid-19. China raporteaza doua decese la Wuhan dupa redeschiderea orasului

Wuhan, orasul chinez in care a aparut primul focar de coronavirus, a raportat doua decese provocate de pneumonia virala COVID-19, care, potrivit Comisiei Nationale pentru Sanatate, au fost singurele inregistrate pe intreg teritoriul tarii in ultimele 24 de ore.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )