Libnet.ro
UNICEF

12:30

Panica intr-un orasel din SUA, unde o bila de foc s-a prabusit peste o locuinta. Ce se intamplase de fapt

Antena3 Antena3,
Panica intr-un orasel din SUA, unde o bila de foc s-a prabusit peste o locuinta. Ce se intamplase de fapt

Prabusirea unui avion de mici dimensiuni a provocat panica intr-un orasel din Arizona, unde locuitorii au putut vedea pe cerul noptii bila de foc care se indrepta spre case. Momentul. continuă pe Antena3

Voi cu Voicu. Panica intr-un sat din Romania, din cauza unei fete posedate de diavol

Situatie bizara inlocalitatea Danesti, din judetul Gorj. O tanara eleva in varsta de 16 ani traieste o adevarata drama dupa ce ar fi posedata de demoni. Totul s-a.

Donald Trump, episod jenant intr-o biserica din SUA. Cum a reactionat cand un pastor i-a intrerupt discursul VIDEO

Donald Trump a fost intrerupt de un pastor, intr-o biserica metodista, dupa ce discursul sau incepuse sa devina un atac la adresa contracandidatei Hillary Clinton, scrie CNN. Pastorul Faith.

Principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA a fost arestat

ACTUALIZARE 19:45 Ahmad Khan Rahami, considerat principalul suspect in cazul exploziilor de sambata din SUA, a fost prins de politia din New Jersey. Susectul a fost ranit in timpul unui schimb de focuri cu politistii, transmite AFP.

Scene de o violenta extrema intr-un club din Timisoara. 12 indivizi au impartit pumni si palme in toata incaperea (VIDEO)

Bataie ca in filme intr-un club din Timisoara! 12 indivizi au fost implicati intr-un scandal care a pus pe jar fortele de ordine. in imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vad.

Panica intr-un camin al Universitatii de Medicina din Timisoara. Studentii au fost evacuati din cauza unui incendiu

Studentii Caminului 2 al Universitatii de Medinicia si Farmacie Victor Babes din Timisoara, aflat in spatele Prefecturii Timis, a fost evacuat dupa ce studentii au vazut un fum gros iesind din mansarda si au sunat la 112. Pompierii au intervenit cu sase autospeciale.

UPDATE Panica intr-un camin al Universitatii de Medicina din Timisoara. Studentii au fost evacuati din cauza fumului venit de la o cladire vecina

Studentii Caminului 2 al Universitatii de Medinicia si Farmacie Victor Babes din Timisoara, aflat in spatele Prefecturii Timis, a fost evacuat dupa ce studentii au vazut un fum gros iesind din mansarda si au sunat la 112. Pompierii au intervenit cu sase autospeciale.

FOTO+VIDEO. Alerta falsa intr-o biserica din Paris. Vasta operatiune a Politiei, timp de 25 de minute

Politia franceza intervine in centrul Parisului, unde a fost emisa o avertizare privind un atac, conform unui anunt al Guvernului francez, scriu Reuters si presa franceza.

Alerta cu bomba pe o cale ferata din SUA. Circulatia a fost oprita

A fost alerta cu bomba luni dimineata, in New Jersey, la doar o zi dupa explozia unei bombe in New York. Un pachet suspect a fost descoperit pe sinele de tren din Elizebeth, New Jersey, iar.

Gimnaste din SUA, abuzate sexual de medicul lotului sportiv

Doua gimnaste din Statele Uniteau declarat ca au fost abuzate sexual de unul din doctorii lotului american de gimnastica, potrivit Revistablogurilor. ro. Sportivele au povestit ca molestarea avea loc.

Faze tari:Cum a fost prinsa o fosta dama de companie, condamnata la 11 ani de inchisoare, cu unul dintre gardieni;Si-a facut un selfie, dar camera foto a surprins un detaliu straniu;Locul din Europa unde te poti casatori cu partenerul decedat

Franta interzice vesela si tacamurile din plastic. Autoritatile de la Paris au anuntat ca, din 2020, farfuriile, paharele si furculitele sau cutitele de. Gluma unor studenti s-a lasat cu bataie. Imaginile au fost vazute de catre 47 de milioane de utilizatori. Au vrut sa faca o gluma cu fetele de la masa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2187 seconds )