Libnet.ro
UNICEF

14:30

Panica la Spitalul de Urgenta din Galati din cauza unei false grenade

Antena3 Antena3,
Panica la Spitalul de Urgenta din Galati din cauza unei false grenade

A fost panica noaptea trecuta la sectia UPU - SMURD a Spitalului de Urgenta din Galati. Medicii au chemat genistii dupa ce un pacient le-a spus ca are o grenada in sacosa. Tanarul a fost adus la spital. continuă pe Antena3

Alerta cu grenada la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati. Activitatea a fost blocata aproape o ora

Duminica seara, un tanar de 18 ani internat la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati a anuntat medicii ca are in bandaje o grenada, informeaza Agerpres. Adunam scoici pe faleza. Am adunat mai multe.

Alerta cu grenada la Spitalul Judetean de Urgenta din Galati

Un pacient de la Spitalul de Judetean de Urgenta din Galati a anuntat, duminica seara, cadrele medicale ca are in bagajele sale o grenada.

Nava fabricata la un santier din Galati, retrimisa de Canada in Romania din cauza unor probleme

Autoritatile provinciei canadiene Newfoundland Labrador au decis retrimiterea in Romania, pentru reparatii, a unui feribot construit la un santier naval din Galati, din cauza unor probleme tehnice la motor, care ar fi de fabricatie germana, informeaza site-ul postului CBC, citat de Mediafax.

Nava fabricata la un santier din Galati, retrimisa de Canada in Romania din cauza unor probleme

Autoritatile provinciei canadiene Newfoundland Labrador au decis retrimiterea in Romania, pentru reparatii, a unui feribot construit la un santier naval din Galati, din cauza unor probleme tehnice la motor,.

Accident stupid pe DN1: Un sofer s-a rasturnat cu masina din cauza unei viespi

Un sofer a lovit un cap de pod si s-a rasturnat cu masina, luni seara, pe DN1, la kilometrul 259, la limita cu judetul Brasov, din cauza unei viespi care a intrat in masina, potrivit IPJ Sibiu, informeaza.

Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open din cauza unei accidentari

Jucatoarea de tenis Simona Halep s-a retras de la Connecticut Open, din cauza unei accidentari la coapsa stanga, dupa ce a disputat duminica finala turneului de la Cincinnati. imi pare foarte rau ca trebuie sa.

Beat si fara permis. Asa conducea un tanar din Galati masina pe contrasens

Un tanar de 21 de ani din Galati a fost oprit in trafic de politie, dupa ce a mers cu masina pe contrasens in centrul orasului. Agentii de la politia locala au vazut ca nu putea tine banda de mers si.

Tara care a decretat stare de urgenta din cauza imigrantilor. Armata va fi mobilizata

Guvernul macedonean a decretat stare de urgenta in doua regiuni de frontiera, ceea ce permite mobilizarea armatei pentru a face fata numarului tot mai mare de imigranti, relateaza presa oficiala, citata de BB.

Probleme pentru familia Becali. Totul din cauza unei femei

Se pare ca problemele se tin lant de familia Becali. Mai exact, dupa esecul inregistrat cu pierderea clubului de fite din Miami, o alta problema s-a ivit in familia latifundiarului. Iar de aceasta data, se.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )