Libnet.ro
UNICEF

07:30

Papa Francisc a cerut liderilor lumii sa puna capat tiraniei banilor

Antena3 Antena3,
Papa Francisc a cerut liderilor lumii sa puna capat tiraniei banilor

Papa Francisc a cerut liderilor lumii sa puna capat tiraniei banilor si a avertizat ca goana dupa bani dauneaza milioanelor de oameni din tari sarace, dar si bogatilor lumii. Sfantul Parinte a declarat. continuă pe Antena3

Papa Francisc le cere liderilor din intreaga lume sa puna capat tiraniei banilor

Papa Francisc a atacat dictatura sistemului financiar global si a avertizat ca, in prezent, cultul banului schimba in rau viata multor oameni.

Papa Francisc: Sa punem capat cultului banilor. Ei trebuie sa slujeasca, nu sa conduca

Papa Francisc le-a cerut liderilor lumii sa puna capat cultului banilor si sa ia mai multe masuri in sprijinul celor saraci, in primul sau discurs important despre criza financiara, informeaza.

Papa Francisc: Liberalizarea pietelor a creat o tiranie

Papa Francisc a cerut liderilor lumii sa ia masuri pentru sprijinul celor saraci si sa renunte la cultul banilor, conform BCC.

Papa Francisc a CRITICAT DUR sistemul financiar.

Atac dur al Papei Francisc la adresa sistemului financiar global. Suveranul Pontif a cerut implementarea unor noi reforme fiscale, menite sa scape lumea de ceea ce el a numit dictatura economiei. Schimbarile vor incepe chiar de la Banca Vaticanului, care a fost in centrul a numeroase scandaluri in ultimele decenii. Papa Francisc a spus, in primul sau discurs important despre economie, ca foarte multi oameni, din toata lumea, au ajuns sa cada prada disperarii si fricii ca urmare a crizei .

Angela Merkel a fost primita la Vatican de catre Papa Francisc. Vezi aici ce teme au abordat

Cancelarul german Angela Merkel a fost primit sambata timp de 45 de minute la Vatican de catre Papa Francisc, in cadrul unei vizite-surpriza in peninsula, relateaza AFP, conform Mediafax. in cadrul acestei.

in vizita surpriza in Italia, Angela Merkel a fost primita si de Papa Francisc

Cancelarul german Angela Merkel a fost primit sambata timp de 45 de minute la Vatican de catre Papa Francisc, in cadrul unei vizite-surpriza in peninsula, relateaza AFP.

Cardinalul de Viena: Papa Francisc a fost alesul lui Dumnezeu

Unul dintre cardinalii Bisericii Catolice sustine ca rezultatul ultimului conclav, in urma caruia a fost ales Papa Francisc, se datoreaza unei minuni divine, iar cei prezenti in Capela Sixtina au fost martorii mai multor semne supranaturale.

Papa Francisc a fost ales in urma unor semne divine, sustine un cardinal care a participat la Conclav

Unul dintre cardinalii Bisericii Catolice sustine ca rezultatul ultimului conclav, in urma caruia a fost ales Papa Francisc, se datoreaza unei minuni divine, iar cei prezenti in Capela Sixtina au fost martorii mai multor semne de la Dumnezeu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2141 seconds )