Libnet.ro
UNICEF

16:00

Papa Francisc a criticat cuplurile catolice care vor sa aiba un singur copil: Vrem sa-L urmam pe Domnul, dar pana la un anumit punct

B1 B1,
Papa Francisc a criticat cuplurile catolice care vor sa aiba un singur copil: Vrem sa-L urmam pe Domnul, dar pana la un anumit punct

Papa Francisc a criticat, luni, cuplurile catolice care vor sa aiba un singur copil doar din confort, relateaza AFP. Nu, nu vreau mai mult de un copil, pentru ca nu vom mai putea pleca in vacante, nu vom mai. continuă pe B1

Papa Francisc a criticat cuplurile care vor sa aiba un singur copil, din confort

Papa Francisc a criticat luni cultura confortului si a temporarului, referindu-se la cuplurile catolice care prefera sa aiba un singur copil, pentru a putea continua sa mearga in vacante sau sa cumpere o casa, scrie AFP.

Papa Francisc a sugerat ca ateii ar putea ajunge in Rai, insa a fost contrat: Cei care resping Biserica nu vor fi salvati

Liderul Bisericii Catolice, Papa Francisc, a sugerat, in timpul unei slujbe, ca religia si credinta nu sunt lucruri esentiale si ca intreaga umanitate, inclusiv ateii, pot ajunge in Rai, potrivit Washington.

Papa Francisc se roaga pentru mantuirea mafiotilor

In timpul slujbei de duminica, Papa Francisc a condamnat faptele mafiotilor care au transformat apropiatii lor in sclavi si s-a rugat pentru mantuirea gangsterilor si intoarcerea lor la credinta crestina. Predica suveranului pontif vine la o zi dupa ce un preot ucis de Mafie a fost martirizat, potrivit agentiei de stiri AFP.

Papa Francisc: Nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa iti castigi painea

Papa Francisc si-a exprimat sambata preocuparea fata de cresterea saraciei ca urmare a extinderii somajului in Occident, spunand ca nu exista saracie mai mare decat aceea de a nu putea sa-ti.

Papa Francisc, intre misionar si om politic

Afirmatiile Papei Francisc sunt, uneori, pe cat de interesante, pe atat de riscante, deoarece isi au originea in cele doua calitati ale papalitatii: cap al Catolicismului si sef de stat. insa Ortodoxia damboviteana ar putea lua aminte macar la lectia de comunicare a Vaticanului.

Google vrea o retea wireless pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni

Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet, potrivit publicatiei Wall Street.

GOOGLE vrea sa construiasca propria retea wireless, la care sa aiba acces un miliard de oameni.

Google dezvolta planuri pentru constructia propriei sale retele wireless, pe pietele emergente, la care sa aiba acces un miliard de oameni care nu dispun in prezent de Internet. Operatorul celui mai mare motor de cautare pe Internet la nivel mondial a dezvoltat o tehnologie wireless pe care spera sa o foloseasca in colaborare cu companii locale din Asia de Sud-Est si Africa Sub-Sahariana, potrivit publicatiei Wall Street Journal, citata de Business Insider. Google intentioneaza sa foloseasca .

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )