Libnet.ro
UNICEF

10:30

Papa Francisc, vizita oficiala in Coreea de Sud, in august.

România Liberă România Liberă,
Papa Francisc, vizita oficiala in Coreea de Sud, in august.

Papa Francisc va vizita Coreea de Sud in perioada 14-18 august, cu ocazia celei de-a 6-a Adunari a Tinerilor Catolici din Asia, a anuntat luni purtatorul sau de cuvant, parintele Federico Lombardi, citat de AFP, conform Mediafax. Cu ocazia vizitei in Coreea de Sud, Suveranul Pontif va efectua prima sa calatorie in Asia si a treia deplasare in strainatate, dupa cele din Brazilia, in iulie 2013, si din Tara Sfanta, care va avea loc in mai. Papa Francisc va vizita Coreea de Sud cu ocazia celei . continuă pe România Liberă

Papa Francisc cere un raport despre casatoriile gay.

Papa Francisc a cerut un raport referitor la cauzele care au condus la legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in anumite tari, informeaza Mediafax. Papa Francisc vrea sa afle cauzele pentru care unele tari au ajuns la legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex. In mod evident, Papa Francisc nu a exprimat niciun fel de aprobare pentru uniunile civile de tip homosexual, dar incearca sa afle cauzele unui fenomen care tinde sa ia amploare de cativa ani, a declarat .

Papa Francisc se pregateste pentru aniversarea primului an la Vatican

Papa Francisc a parasit duminica Vaticanul, inainte de aniversarea primului sau an de la ocuparea Scaunului Papal, sarbatoare pe care o va petrece in cadrul Curiei Romane, organul administrativ al Sfantului Scaun. Liderul de la Vatican va sarbatori totodata si Postul Mare , pentru prima data in ultimele decenii in afara statului-oras.

Papa Francisc a cerut un raport despre cauzele care au condus la legalizarea casatoriilor gay si avertizeaza asupra efectelor sociale

Papa Francisc a cerut un raport referitor la cauzele care au dus la legalizarea casatoriilor intre persoane de acelasi sex in mai multe tari, a afirmat cardinalul de New York, Timothy Dolan, citat de NBC.

Corlatean, vizita oficiala la Kiev.

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, se intalneste, luni, cu omologul sau ucrainean, Andrii Descita, la Kiev, conform Digi 24. Citeste si: Ucraina vrea sa semneze un acord cu UE in 17 sau 21 martie Vizita ministrului Titus Corlatean se inscrie in eforturile depuse de autoritatile de la Bucuresti pentru solutionarea pasnica a crizei din Ucraina. Seful diplomatiei romane a discutat deja telefonic cu omologul sau ucrainean, despre pozitia tarii noastre. Romania este tara din Uniunea Europeana .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )