Libnet.ro
UNICEF

15:30

Papusile gonflabile inzestrate cu inteligenta artificiala vor putea vorbi cu stapanii lor si chiar vor gandi singure

Adevărul Adevărul,
Papusile gonflabile inzestrate cu inteligenta artificiala vor putea vorbi cu stapanii lor si chiar vor gandi singure

Un inventator american vrea sa lanseze pe piata, in anul 2017, o gama de papusi gonflabile inzestrate cu inteligenta artificiala, care vor fi capabile sa vorbeasca si sa comunice cu utilizatorii, informeaza dailymail. co. uk. continuă pe Adevărul

Oamenii care livreaza produsele Amazon vor putea fi platiti de companie

Amazon dezvolta o aplicatie mobila prin care va putea plati oamenii obisnuiti care vor livra produsele companiei in drum spre alte destinatii. Compania ar putea angaja comercianti din anumite zone urbane pentru.

Vladimir Putin: Fortele nucleare ruse, dotate cu 40 de rachete balistice care vor putea strapunge orice sistem de aparare

Liderul rus Vladimir Putin a anuntat ca fortele nucleare ruse vor primi in acest an peste 40 de rachete balistice intercontinentale capabile sa strapunga orice sistem de aparare antiracheta. Fortele.

Pasagerii CFR Calatori vor putea achizitiona bilete direct din tren. Nasul va avea tableta si imprimanta

Pasagerii CFR Calatori ar putea, in curand, sa achizitioneze bilete direct din tren in urma implementarii unui proiect destinat combaterii calatoriei frauduloase. Acesta se afla deja in testare pe cele patru trenuri de viteza care circula spre litoral,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )