Libnet.ro
UNICEF

22:00

Parada de 1 Decembrie blocheaza traficul. Care sunt strazile pe care nu se va circula in weekend

Adevărul Adevărul,
Parada de 1 Decembrie blocheaza traficul. Care sunt strazile pe care nu se va circula in weekend

Traficul rutier pe mai multe artere de circulatie va fi restrictionat pe 1 Decembrie, in Capitala, din cauza paradei militare. Restrictiile in trafic vor intra insa in vigoare chiar de azi pe unele artere din cauza repetitiei pentru Ziua Nationala a Romaniei. Pentru prima oara, parada militara organizata cu ocazia zilei nationale se va desfasura pe Bulevardul Unirii si nu pe Kiseleff. continuă pe Adevărul

Dragos Petrescu, City Grill: Cresterea cotei unice ar arunca in aer orice investitie. Mi-as dori sa se renunte la diferitele cresteri salariale, care sunt nesustenabile

Reprezentantii antreprenorilor considera ca pentru 2015 sunt foarte importante mentinerea cotei unice si a CAS redus, renuntarea la unele pomeni electorale, precum cresterea salariilor bugetare, care ar fi nesustenabila, si regandirea programelor pentru IMM-uri, noteaza Mediafax. Pentru anul 2015 ne-am propus o crestere cu 7,5% a afacerilor. Noi credem si ne-am dori pentru anul viitor sa se mentina cota unica de impozitare si reducerea CAS, care a fost un motor fantastic pentru crearea de locuri de munca corecte. Cresterea cotei unice ar arunca in aer orice investitie. In plus, mi-as dori sa se mai renunte la pomenile electorale si ma refer la diferitele cresteri salariale, care sunt nesustenabile, a declarat marti Dragos Petrescu, proprietarul City Grill si membru in grupul de lucru pentru IMM-uri, mediul de afaceri si turism din cadrul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei.

Alegeri istorice in Republica Moldova. Cine cu cine se bate, care sunt mizele, ce au ales moldovenii pentru romani si unde poti vota in Romania

Cetatenii Republicii Moldova isi vor alege duminica, 30 noiembrie, noul Parlament. Un scrutin istoric, spun analistii, care se desfasoara la mai putin de jumatate de an de la semnarea Acordului de Asociere cu UE, timp in care Rusia a aplicat mai multe sanctiuni Chisinaului, iar in Ucraina conflictul armat continua. Parlamentul din Republica Moldova are 101 deputati, alesi pentru un mandat de 4 ani. Cetatenii moldoveni aflati duminica in Romania pot vota la una dintre cele 11 sectii de votare organizate aici. Vezi in articol lista sectiilor de votare din Romania si adresele acestora, regulile de votare, partidele care vor sa intre in Parlament si principalele atributii ale Legislativului.

A doua etapa de Black Friday, pe 28 noiembrie. Vezi care sunt magazinele participante

O a doua runda de reduceri tip Balck Friday a inceput, vineri, 28 noiembrie, in mai multe magazine din tara, relateaza Mediafax. Astfel, marile magazine le ofera clientilor care au ratat sau care nu au apucat sa .

Ecaterina Andronescu este audiata la DNA in dosarul Microsoft, in care sunt anchetati 9 fosti ministri

Senatorul PSD Ecaterina Andronescu este chemata joi la DNA, unde va fi audiata in dosarul Microsoft, in care este suspectata de abuz in serviciu, luare de mita, trafic de influenta si spalare de bani, faptele fiind savarsite in perioada cand aceasta a.

VIDEO Au primit o amenda, au platit-o, iar apoi statul le-a trimis surpriza in plic. Situatia absurda in care sunt pusi soferii

Legea prost facuta ii pune in situatii absurde pe soferii care au ghinionul sa fie amendati in alta localitate decat cea de domiciliu.

Ai o casnicie fericita? Afla care sunt beneficiile

Casatoria este o uniune pe termen lung intre doi oameni, iar daca va avea succes depinde de ambii parteneri, deoarece fiecare cuplu trece prin teste riguroase. Acele cupluri care reusesc sa pastreze fericirea in.

Metodologia privind mobilitatea studentilor a fost publicata in Monitorul Oficial. Care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca studentii pentru a se transfera de la o universitate la alta

Studentii se pot transfera de la o universitate la alta in baza unor acorduri interinstitutionale si numai cu acceptul celor doua institutii de invatamant superior. Pentru transfer sau pentru a urma un semestru cursurile in alta parte, studentul trebuie sa completeze cererea-tip de mobilitate din fotografie) si sa obtina acceptul si de la universitatea gazda, si de la cea de la care pleaca. Vezi in articol textul integral al Metodologiei privind mobilitatea academica a studentilor.

Universitatile trebuie sa infiinteze centre de consiliere si orientare in cariera pentru studenti si liceeni. Cum vor functiona centrele, cine le va finanta si care sunt obiectivele

Universitatile vor infiinta de la anul centre de consiliere si orientare in cariera, adresate studentilor, absolventilor de studii universitare, dar si liceeniilor. Ministerul Educatiei a publicat in Monitorul Oficial metodologia-cadru care stabileste cum se organizeaza si functioneaza aceste centre. Printre obiectivele centrelor de consiliere se numara reducerea abandonului universitar si cresterea angajabilitatii studentilor in domeniile de studiu absolvite. Vezi in articol continutul integral al metodologiei-cadru privind organizarea si functionarea centrelor de consiliere si orientare in cariera in universitati.

Care sunt cele mai neinspirate cadouri de Sarbatori - studiu

Pentru romani, in topul celor mai neinspirate cadouri de Sarbatori sunt produsele alimentare 61%), urmate de articolele de papetarie 47%) sau pestii de acvariu 43%), dar si de bani, in timp ce pe europeni ii deranjeaza sa primeasca electrocasnice si cosmetice de baie, relateaza Mediafax pe baza unui studiu.

Economiseste pentru casa ta: Care sunt etapele sistemului de economisire-creditare (VIDEO)

Sistemul de economisire-creditare functioneaza in doua etape. Prima etapa este cea de economisire, adica acumularea unor fonduri. in fiecare luna se va depune o rata de economisire, pentru care clientul va.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )